Vinga ja też chciałam jeszcze się wstrzymać, ale Tomek jak widzi jak my jemy to aż mlaska i patrzy się z głodem w oczach

Dlatego stwierdziłam, że już po trochę mogę mu dawać, tak dla zapoznania ze smakiem, a nie żeby się najadał.
ianka super że wygrałaś tą aukcję. Przykre że laski nie mysla o zabezpieczeniu, tylko chodzą na aborcję jak do salonu kosmetycznego :/ Ja jestem za aborcją, ale nie na zasadzie że "ups, znowu wpadłam, idę usunąć". Lepsza legalna aborcja niż szukanie innych sposobów na pozbycie się ciąży (a wiem co piszę, bo sama spędziłam wiele godzin na poszukiwaniu innej metody).
Vinga mój tez tak gadał, wszyscy szczepią, my byliśmy szczepieni itp. A poczytał, pomyślał, i teraz sam o szczepieniach nie mówi i nawet potrafi podać konkretne przykłady na nie dla szczepień.
Dorcia Monster High, masakra, moja Nela uwielbia :/ Ale to przez koleżankę z przedszkola

Oby u koleżanki to nie była ciąża.
Vegas Tomkowi o dziwo smakują te warzywa słoikowe, jak dla mnie to paskudne jest, czekam na nowy blender i sama będę gotowała tak jak Neli. Ale on też się cieszy na widok tego jedzenia, więc dzieciom widocznie smakują te dania
Dla siebie też tak lubisz kupować czy tylko dla dziewczyn? Ja przyznam szczerze że uwielbiam kupować szmaty, ale najbardziej dla siebie hehe

Wczoraj potajemnie udałam się na wieczorny szoping, sliczna bluzka i spodnie (drugie w tym tygodniu) zakupiłam. Ale żeby nie być egoistką kupiłam też Tomkowi te szorty za całe 7 zł
Stop Codex Alimentarius » Blog Archive » Związek szczepień z autyzmem udowodniony!