reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania od wiosny/lata 2013 :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
A wszystkie mnie kopcie hehe... skoro ma mi to pomóc i dodać energii :) nie no nie jest tak źle, zupka już się gotuje, pranie posortowane... no ale piżamki jeszcze nie zdjęłam :)

reklama
Kurczak ale ten kopniak to taki....serdeczny był...leciutki !!! Udanej imprezki !!!

Carla
dzisiaj z Tomeczkiem wychodzi do domu !!! YUPIIIII

Vegas śliczny brzuszek ;] I córcia jaka szczęśliwa ;]

Dorcia dzięki za kciuki, ale jeszcze się nie staramy ;]

Super, że Carla z małym będą już w domku ;] !!!

Aniołek ja też mam lenia… blehhh… a tyle do zrobienia :p

Jak komuś się nudzi to może mi przyjść pomyć podłogi w domciu:-p

Nie wiem o co chodzi z moją 8mką, ale mam zdrowe zęby a mnie pobolewa:dry: W ogóle dzisiaj kiepsko się czuję, jak kaleka;-)

Muffi jak to się nie staracie....heeee ??? Zbieraj kciuki ... jak przyjdzie godzina "0" będą jak zalazł !!!

BUZIAKI !!!

No ze staraczek do zostałam chyba tylko ja, Samosia, Gabryska i Fuma ??? Ktoś jeszcze?

Muffi zostało Was cztery na placu boju ! Jestem ciekawa, która z Was pierwsza zobaczy II w Nowym Roku ???
Mocno trzymam kciuki !!!

reklama
hej, my już w domku :) jestem zajechana jak koń po westernie, miałam każdej z Was coś odpisać, ale nie mam mocy. nawet laptopa nie wlaczylam i pisze podpieta do wifi z telefonu. jutro naskrobie, trzymajcie się!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry