reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania od wiosny/lata 2013 :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Aniołek fajny taki domek ;) Te szkieletowe fajne ponoć są. Całe Stany i Kanada mają tak budowane domy ;)

Ja też twierdze, że bez sensu mieć wielkie domy. Po 1 trzeba to ogrzać (a ogrzewanie u nas tanie nie jest), po 2 ktoś to musi posprzątać i po 3 w dużym domu domownicy mijają się ze sobą a to nie jest dobre ;) Takie moje zdanie :p

reklama
Ja też nie jestem za tym żeby budować duże domy- posprzątać to trzeba - ogrzać też:) a potem na starośc jak dzieci sie wyprowadzają zostajesz sama na takim metrażu i po co...
Ja póki co za ogrzewanie nie płace dużo zobaczymy jak bedzie w styczniu i lutym - z grudzień mi wyszło 240 za gaz razem z ciepłą wodą wiec tragedii nie ma - a szef musi zapłacić 1000-1200:D

Jakbym miała kiedyś wybudować sobie dom, to na pewno zdecydowałabym się na mały. Moi teściowie mają duży dom, wszystkie ich dzieci się już wyprowadziły, więc teściowa tylko chodzi i sprząta. No i oczywiście opłaty są ogromne. Jeszcze do tego prace w ogrodzie...no po prostu nie ma chwili odpoczynku.

Dziewczyny, trzymajcie dziś kciuki. O 15 idę do dentystki na przegląd. Mam nadzieję, że nie będzie źle...Aż mnie ściska w żołądku, bo się stresuję:-(

niemartwsie trzymam kciuki za szybą i bezbolesna wizyte u dentystki.
Powiem Ci,ze jak to przeczytalam to mnie tez scisnelo w zoladku bo to mi tylko przypomnialo ze mnie tez to czeka w najblizszej przyszlosci :sad:

Niemartwsie - trzymam kciuki :) mnie czeka to samo w czwartek na 18:30 idziemy razem z mężem na kontrolę i mam nadzieje że obejdzie się szybko i bezboleśnie zarówno dla mnie jak i dla mojego portfela:)
Ja siedze w pracy i byle do 15 - rano dostałam @ i umieram.

Witam!
Wreszcie chwilka na napisanie sie znalazła. Tak dużo piszecie, że nie jestem w stanie was szczegółowo rozczytać.
Piszecie o domach - Ja narazie mieszkam u moich rodziców ale w lipcu lub sierpniu przeprowadzamy się do swojego domku. Jest on taki średni ani maly ani duży i inny niż wszystkie domy na początku nawet wszyscy pytali czemu taki wybraliśmy. Mamy wąską działkę i musieliśmy rozwalić na pół bliźniaka. Także takie buty.
Coś o teściach pisałyście to moi są spoko nie idealni ale zdarzają się gorsi...
Aniołek te drewniane domki sa ładne naprawdę mój kuzyn ma firmę, która buduje takie właśnie domki.
A tak z innej beczki to u Nas epidemia choroby w domu także bobosex wstrzymany...
Niemartwsię ja też muszę sie do dentysty wybrać nie ma się czego bać...trzymam kciuki za brak ubytków

U mnie też była grypa w domu - meżuś chorował w zeszłym tygodniu, ja się naszczescie uchroniłam przed wirusem:)
A u nas seks to tak raz, dwa razy na miesiac:) Tak mamy niestety - ale jak już będziemy się starać o dzidziusia to bedziemy musieli zwiększyć ilość:)

Dzięki dziewczyny, dam radę. Od dzieciństwa mam straszny lęk przed dentystami. Mimo, że wiem, że nie mam się czego bać, to i tak adrenalinka rośnie. Z resztą i tak całkiem spokojna będę po rtg. W ciąży mimo, że nie miałam żadnych widocznych ubytków, okazało się, że ząb się zepsuł od środka i trzeba było leczyć kanałowo.
Za Was też będę trzymała kciuki, żeby wizyta minęła całkowicie bezboleśnie.

Gosiula - bobosex :-D podoba mi się :)

właśnie dentystka dzwoniła i przełożyła mi wizytę na 15.30 ech...pół godziny dłużej się postresuję

reklama
witam,korzystam z chwili córa śpi.
niemartwsie-powodzenia na wizycie.Ja sie muszę zmobilizowac i ruszyć też na wizytę.
gosiula23rex-zdrówka dla was,coby ruszyć ze starankami;)
aniolekbb-uwielbiam drewniane domki zazdroszcze;)oj,spokojnie z seksem nadrobicie przy starankach,Mój mąż do teraz wspomina i teskni za tamtymi chwilami bo teraz to jak jest raz w miesiącu to święto:zawstydzona/y:ale co sie dziwić jak po porodzie jestem i jeszcze ta nieszczęsna laktacja = libido -1000:-D:baffled:
Nam też sie marzy drewniany domek parterowy gdzieś na bieszczadzkiej wsi,bez nadmiaru sąsiadów ale to pewnie jak już dzieci odchowamy:-pteraz wygodnie się żyje w małym miasteczku gdzie wszędzie blisko,z dziecmi bezcenne:tak:

niemartwsie-heh nie wiem jak Ty ale ja mój strach tłumaczę pamięcią szkolnej dentystki-sadystki:no:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry