reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania od wiosny/lata 2013 :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
witam!
stan zapraszamy do nas.
Pam kotek śliczny i imie też wesoło ci będzie teraz z tym małym łobuzem!
Byłam dziś w kościele i przemarzłam pije teraz gorącą herbatke może mnie jakoś rozgrzeje zanim mój małżonek wróci z pracy...
ok później napiszę wiecej bo pijawka do kompa przyszła..

reklama
Pam - kotek prześliczny :) Teraz będziecie mieli trudności z dostępem do kompa, skoro tak go pokochała :D

Carla - ja się nawet tego bólu aż tak nie boję, tylko przeczytałam gdzieś w necie, że najgorszy jest ten dźwięk odrywania zęba ze szczęki...brrrr!!! Może będę mogła chociaż mieć mp3 i puszczać sobie muzykę, żeby tego nie słyszeć ;)
Super, że imprezka się udała :D Wszystkiego najlepszego dla Nelci! (choć to jeszcze kilka dni :) )

stan - co Ty gadasz, nikt Cię przeganiał nie będzie ;P wręcz przeciwnie!
Też choruję na Hashimoto, z tym że leczę się już 7 albo 8 lat.

Witam - a ja jestem mega nie wyspana - wrócilismy o 2 do domu....:biggrin2: wesoło było ale coś kosztem czegoś - mężulek odchorowuje wczorajsze wiec do koscioła poszłam sama - u nas w kosciele nie ma mowy o marznieciu - grzeją jak wściekli:) no ale na polku mrozik trzyma...
dzisiaj po południu jade do rodziców przyjeżdza też brat bo trzeba uczcić jego sukces
rosołek się gotuję a ja puki co delektuje się ciepłą herbatką,
Pam -Kotek sliczny:) też swego czasu chciałam kota - ale jakoś mi przeszło bo było więcej przeciw niż za wiec doszłam do wniosku że to chyba nie odpowiedni moment na zwierzątko.
Stan - Witamy i rozgosć się u nas :D

Czesc dziewczyny. Noc zarwana kotek spal od 3 do 6 tylko.. a tak to skakap po nas, chcial sie bawic, drapal wszystko.. ale coz :-D trzeba bylo zwracac mu uwage zeby nie drapal a tak to olewalismy jego proby zabawy bo sie jeszcze przyzwyczaji do nocnych zabaw z nami... ale slodziak z niego jest...:-D

a tak przy okazji skoro to dziewczynka to zmienilismy jej imie na Harley..:sorry: chyba jej sie podoba bo reaguje

Witam dziewczyny

A dzisiaj leniwa niedzielaaa ;)

Stan zapraszamy, rozgość się ;)

Pam kotek słoki ;]

Nie mam weny do pisania, może potem coś mi przyjdzie do głowy ;]

niemartwsie mam na myśli to, że mnie przegonicie w starankach o dzidzię, że będę w plecy w tej kwestii:-p widzę, że weteranka z Ciebie jeśli chodzi o hashimoto, straszne cholerstwo, bez leków ani ruch, przynajmniej w moim przypadku:dry: ja się leczę ponad dwa lata.
Muffi u mnie też leniwie dzisiaj bardzo... kilka fajnych filmów i miłe towarzystwo mojego M i synka, uwielbiam takie słodkie lenistwo...
do tego raczę się gorącą herbatką tak jak Wy...
pam Twój kotek robi Ci niezły trening, nie będziesz miała problemu z nocnym wstawaniem w ciąży, a potem do bobaska:-p

Stan fajnie,że jesteś :)
Ehh dziewczyny zazdroszczę Wam troszkę tego lenistwa niedzielnego..mój mąż to wulkan energii i jak go próbowałam dziś przetrzymać rano w łóżku chociaż do 11 to wiercił się,kręcił a widać,że chciał ze mną poleżec tylko żeby mi przyjemność zrobić :) zaliczyliśmy już sanki,zakupy,wizytę w mini zoo teraz wpadliśmy na obiad a pożniej spacer i kościól.Ale udało mi się wytargowac wieczor filmowy wiec wtedy sie polenię :)
Któraś z Was wybiera się w tym tygodniu na jakieś badanka? ja idę na morfologię,OB a mąż na cholesterol.
Buziaki

Ja jutro wracam na uczelnie... nie chce mi sie strasznie :dry: tydzien leniuchowania a tu nagle musze wstac o 7.30 i na 9 leciec na uczelnie...buuuu :-(

Ja dzisiaj leniwie z tego względu, że pod kocykiem i z herbatą ale ale ale mam masę roboty na uczelnie wiec nie nudzę się ;]

A słuchajcie jak to jest z tymi badaniami? Trzeba wszystko robić osobno?? Bo ja bardzo nie lubie igieł. Nie można iść tylko raz, żeby wzięli ci jedną próbkę i zrobili wszystkie wyniki odrazu????

reklama
Muffi z jednej probki nie zrobia wszystkich badan. ale za jednym zamachem mozna wziasc bodajze 5 probek.... ja robilam na tarczyce, cukier, ogolny blood count i cos tam jeszcze i wziela 4 probki.. kazda na co innego. nie wiem jak w polsce ale tutaj tak robia bo w laboratoriach za oddzialy np. endokrynologia, hematologia itp i kazdy odzial potrzebuje wlasna probke krwi.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry