reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania od wiosny/lata 2013 :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Ja pierdziele Vinga !!!!!!!!!!!!!!GRATIULACJE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jesssu mam ciarki na ciele...ale super !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jako pierwsza składam GRATULACJE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
Vinga nawet nie wiesz jak się cieszę !!!!!!!!
Jak zrobisz teścik po niedzieli to będzie kreska wyraźniejsza-czy pójdziesz na betę ?
Jejuś naprawdę kobieto ale super :)

No to która następna ???????

Aniołek rozmiar F to większe niż moje podczas karmienia...mnie się takie podobają,choć kręgosłup chyba trochę cierpi :( Mój M nie był do końca zadowolony z dużego cyca bo jak sam określił "nie mógł ich ogarnąć " :D

Aniołek rozpoczęłaś nowy temat : jak często się kochamy z naszymi facetami ? :) :) :) To dawać kobiety-jak na spowiedzi ....no chyba że któraś uważa że to zbyt intymna sprawa
Ja z moim M kochamy się jak jest czas...zawsze w weekendy szalejemy a jak np.córa śpi u koleżanki to można wtedy sobie totalnie pofiglować :) Najdłuższa abstynencja to po porodzie 6 tygodni i jak wyjechał na 2 miechy do Anglii to też słomiana wdowa byłam :(

Ostatnia edycja:
zrobię za kilka dni jeszcze jeden teścik, bo tylko jeden mi został w domu :-p dla mnie betka to za drogi interes :sorry: ostatnio 50zł zapłaciłam. u was też taka droga jest?

Aniołek no kobietooo...ja myślę że dostaniesz zielone światełko od gina .... Trzymam kciukaski ...dzisiaj widziałam się z koleżanką która w następny cykl po poronieniu zaszła w ciążę i ma ślicznego zdrowego chłopaczka :) :) :)

Vinga u nas 30 zł , ale są też te analityki przyszpitalne i ponoć tam koszt to 12 zł :) więc tyle co test
Ale fajnowo ...jejuś

Aniołek no kobietooo...ja myślę że dostaniesz zielone światełko od gina .... Trzymam kciukaski ...dzisiaj widziałam się z koleżanką która w następny cykl po poronieniu zaszła w ciążę i ma ślicznego zdrowego chłopaczka :) :) :)

Najgorsze to, że dzwoniłam dzisiaj do szpitala czy są moje wyniki histopatologiczne, i babka powiedziała, że dzisiaj dostała tylko te któr były pobrane do 19.04 a ja leżałam w szpitalu 24.04, wiec coś czuje, że do wtorku nie bede ich miała a mam na 16 wizyte u Gina, ale tak czy siak pójde, bo 5 mcy na nią czekam, może mnie chociaż przebada i powie czy sie tam wszytsko dobrze zagoiło.

Dorcia, u mnie z seksem po porodzie było strasznie. gin stwierdził, że w pochwie mam bliznowca i to on mnie straszliwie bolał, karmienie piersią też nie pomagało. unikałam seksu jak ognia. ale odkąd nie karmię sytuacja diametralnie sie zmieniła. mogłabym się kochać codziennie... odwrotnie do mojego męża :eek: mówi, że jest przepracowany, zmęczony itp. średnio 2 razy w tygodniu

Dorcia - w której aptece są takie tanie testy? Ja na allegro też po 1 zł kupiłam, ale jak doliczę do tego koszty wysyłki, to już nie jest tak tanio. Mówicie o cycach...moja są teraz maleńkie. Przed ciążą miałam ładne C, podczas karmienia D, teraz małe B :( Jak często kocham się z mężem? Nie często, Synek budzi się wcześnie, a chodzi spać czasem nawet o północy...nie ma kiedy :( Już nie pamiętam ile za betę płaciłam, ale chyba coś koło 20 zł

reklama
niemartwsie testy są u nas tylko bo Pani magister miała za duży zapas i kończy się data (sierpień) więc wyprzedaje po 1 zł bo nikt jej nie kupi później-ja sobie wzięłam 10 :) :) :) ale mam nadzieję że zużyję tylko jeden i będzie pozytywny...Ja myślę że udało by się je wysłać ( kilka w jednym pudełku,bez zbiorniczków na mocz ) za 4-5 zł :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry