reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania od wiosny/lata 2013 :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Ale ognicho się paliło, chyba z 5-6 metrów w górę! Ale kiełbasek przy nim nie smazyliśmy, był jednak grill :) Moje dziecko dogadywało się z rówieśniczką, która mówi po niemiecku, ostro szalały do 22 (tzn. ona robiła co Nela wymyśliła, bo ta Lea taka raczej spokojna, a Nela szogun).
Było też niemowlę 4 miesięczne (siostra tej Lei), dziecka nie było słychać- anioł! Marzę o tak spokojnym dziecku. Jeździło w takim wózku i powiem Wam, że czegoś tak koszmarnego to nigdy nie widziałam, za darmo bym nie chciała http://www.bobowozki.com.pl/product_info.php?products_id=2000]..:: BOBO W

Ostatnia edycja:
reklama
Witam się porannie !!!

Melduję że żyję...choć ciężko :(
Carla link do wózka jakiś ucięty...nie otworzę :(

Miłego dnia babeczki-u nas cudna pogoda !!!

Mój M z Młodą i rodzicami do 22 robili grilla - nie omieszkałam zjeść kawałka karkóweczki :)

Ostatnia edycja:
Dorcia już działa link.
Widzę że i u Was impreza była, fajnie że sezon się zaczął :) Szczerze to myślałam że może w szpitalu betę Ci zrobią...

Hejka, a ja jestem zła..... dzisiaj przyjeżdża Mojego chrzestny z żoną i co i qwa szarlotka mi nie wyszła, zakalec normalnie..... :( co ja teraz poczne jak wszystko pozamykane, w smaku dobra tylko widać że kruche ciasto opadło ale surowe nie jest.... ehhhhh jak nie urok to sraczka, mam nadzieje chociaż że chleb mi wyjdzie...
Pogoda u mnie bajeczna, idę się za chwilkę trochę poopalać.
miłej niedzieli

Hej:)

piszecie o pieczeniu ciast a ja mam piekarnik zepsuty:/ ale i tak nie mam weny do tworzenia w kuchni...u mnie ciezki weekend:( przyjechala moja siostra i prawie dziecka nie mam...i pewnie cieszylabym sie gdyby nie probowali (razem z moimi rodzicami) udowodnic mi ze oni wiedza lepiej czego potrzebuje moj syn. a przy tym moje wsparcie czyli maz akurat drugie zmiany ma i prawie caly dzien go nie ma.
No i dolek zlapalam tez z innego powodu...temp mam caly czas niskie, wyglada na to ze jajeczka wogole nie bylo. testowac raczej nie bede tylko poczekam na @. wlasciwie nie powinnam sie przejmowac bo gin dala nam 3 miechy i pozniej ewentualnie dostane luteine...ale myslalam ze pojdzie nam tak latwo jak za pierwszym razem.
przepraszam ze ja tak tylko o sobie ale musialam to wyrzucic z siebie a tylko tu moge to zrobic...

Tesiak...poczekaj spokojnie...choć ja na Twoim miejscu tak czy siak robiłabym test !
Czy naprawdę termometr się nigdy nie myli ??? Jakoś nie do końca wierzę w te tempki :(
Kochana wiem jak to jest kiedy wszyscy wiedzą lepiej co jest dla naszych dzieci najlepsze-ja to mam codziennie !!!
Codzienne pouczanie że nie powinnam krzyczeć, że nie tak-tylko inaczej...itp...można doła złapać :( To boli !!!

Aniołek zrób ciasto a'la Carla-naprawdę pyszne i szybko się robi-brudzisz tylko jedną miskę i łyżkę :) Ja zrobiłam trzy-i trzy zostały zjedzone...robiłam w kwadratowej formie :)

Carla pytałam o betę,ale Pani która pobierała krew stwierdziła że to za wcześnie...6-10 dni od poczęcia !!! A ja miałam 3 dni..hehehe
Dzięki kobitko za przepis na to ciacho...jabłek mi brakło więc zrobiłam też z brzoskwiniami z puszki :) PYCHA !!!

Jadę do teściów na chwilkę-jakby co-jakaś kolka nerkowa to od nich mam kilka kilometrów do szpitala .... ale oby ta niedziela była bezbolesna :)

hej pamiętacie mnie jeszcze?

trochę sie tu wydażyło...od czasu do czasu was podczytywałam ale nie miałam weny na pisanie sorki....no ale mam nadzieję że teraz uda mi się bywać tu częściej.

hej diablica, pewnie że pamiętamy, mam nadzieję że wszystko u Ciebie w porządku:)
Tesiak Ty wiesz najlepiej co potrzebuje Twój synek, pewnie rady jak najbardziej wskazane ale bez naciskania. A test też bym zrobiła :)
Dorcia jak tam się czujesz ?
a ja wrzuciłam frytki do piekarnika :sorry2: i że miejsce w piekarniuku jest dałam też placka Carli (bo wcześniejszy już dawno zjedzony) tym razem z mrożonymi truskawkami i rośnie :)

Diablica hej hej :) Jak tam Iza??
ianka no to smacznego :)
Aniołek ja nawet nie wiem jak zakalec wygląda, może u mnie też nie wychodzi a ja nie wiem ;)
Tesiak chyba każda z nas kocha dobre rady... Mój "ojciec" udzielał ich najchetniej, chociaż wielkie G o małych dzieciach wie.
Dorcia kurcze z brzoskwiniami nie robiłam, ale szalejesz :)

My po wycieczce jesteśmy, byliśmy na Kolorowych Jeziorkach i w Karpaczu na najlepszych lodach na świecie :) Teraz do teściów idziemy, więc cała niedziela poza domem :)

reklama
Właśnie wróciłam od teściów...ale się umęczyłam :-( nerka boli nadal choć już nie tak mocno

Carla mi z brzoskwiniami smakował najlepiej :-)

Rozmawiałam ze znajomą która jest pielęgniarką i mówiła że bete mogę zrobić już w piątek :-D i tak tez zrobię...choć tak jak mówiłam nie mam żadnych "typowych" objawów ciąży :no:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry