reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania od wiosny/lata 2013 :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
No kobitki jestem po wizycie
I wiecie co....zmieniam ginekologa

Kobita nawet mnie nie dotknęła...nie zerknęła na tempki...nie zrobiła USG...nic !!!
Powiedziała że jak się chcę dowiedzieć czy zaszłam w ciążę to 10 dni po spodziewanej miesiączce mam zrobić test ciążowy...kurde jaka zła jestem.
Że za wcześnie też na jakiekolwiek objawy typu ból piersi,podbrzusza :szok:
Mówiła ze jajo teraz jest w jajniku i nie ma szans wykrycia go ...ehhhhhhhhh
Więc nic czekam i tyle...kurde a myślałam że mi powie...cokolwiek tak czy nie...ale powie :wściekła/y:

A jak się wspomaga zajście w ciążę to CLO dają closto...coś tam

Ale jestem zła !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Idę sobie walnąć gorące kakao !!!!!!!!!!!!!!!!
Kur... jaka jestem zła !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Zmienię ginka..tylko na którego ...ehhhhhhhhhhhhhh

reklama
Dorcia - współczuję, nie wiem co mam Ci powiedzieć i jak pocieszyć, faktycznie jedyne rozwiązanie zmienić lekarza, i co ona pierd.zieli, żeby tez robić 10 dni po terminie spodziewanej @ oszalała.... po co tyle czekać, jak już się jeden dzień @ spóźnia to już znak żeby testować. chyba jakaś starej daty ta lekarka.

A ja przyszłam do domku i wzięłam się za sprzątanie, ledwo żyję a pot mi się po dupie lał. wziełam zimny prysznic i już mi lepiej.

Wszystko nam się ostatnio psuję, bateria kuchenna cieknie, żarówka w łazience spalona, wentylator też się zepsuł i idzie o.ci.pieć mam 28,5 stopnia na dole a w sypialni 32 kto mnie pobije??
miłego wieczorku :) Ja już mam weekend :) wkłady do lodówki turystycznej się mrożą i jutro wybywam nad wodę :)

Hej:)

czytam Was na bierząco ale za bardzo nie mam siły i weny na pisanie...Ten upał w połączeniu z mdłościami mi nie służy:/ Ale widzę że wszędzie pogoda dopisuje:)
Aniołek życzę udango wyjazdu:) na pewno dobrze Ci zrobi.
Dorcia jest taka strona gdzie można poczytać opinie o różnych lekarzach i placówkach. Tylko niestety nie pamiętam adresu. Najlepszy jest taki lekarz z polecenia...

Tesiak właśnie ta pani Gin była z polecenia...ale jak już ochłonęłam to sobie pomyślałam że chyba dobrze mi powiedziała-może ja zbyt nadgorliwa jestem,panikara ???:szok:
Jak zaciążę ( o ile zaciążę ??? ) to pojadę do Krk do Ginki którą polecił mój urolog.Ale na razie jakoś nie mam chęci wydać 200 zł na wizytę...jak zajdę to już inna bajka. Tylko właśnie owa gin ma nie za dobrą opinię w necie...sama już nie wiem :eek:

Aniołek ja Cię pobiję...w salonie 30 st w sypialni 36 st....szok no nie !!! Ale na szczęście klima już chodzi !!! Jakie to będzie miało skutki zdrowotne ??? Tego nikt nie wie :no:

Idę się położyć-padam z nóg. Rano Kraków -moja córa dostała swój pierwszy w życiu aparat ortodontyczny :happy2: Potem Ginka :eek: Ehhhhhh

Spokojnej chłodnej nocki laseczki

Dorcia to Cię babeczka zbyła. Co do opinii na internecie to jeszcze się nie spotkałam żeby wszystkich zadowolić, zawsze coś nie pasuję, np gin mojej siostry ma średnie opinie a dla niej jest on super, pomógł jej zajść w ciąże po 2,5 roku starań, tak że nie polegaj tylko na opiniach z netu. Mój gin poświęca mi może 10 min ale wiem że jak coś byłoby nie tak to by poświęcił i więcej.
Aniołek miłego weekendu. I nie gniewajcie się długo , sama miałam za sobą parę kłótni , poszło o teścia, o szwagra ale to nie chcę tu pisać, ale fakt faktem musieliśmy się "dotrzeć" , nauczyć żyć razem i zrozumieć że problemy innych są problemami innych nie naszymi. U nas też to ja jestem bardziej oszczędna, i nie raz mnie złości jak łatwo jemu kasa idzie. Co do temp to moja niunia śpi teraz w 27 stopniach ! i nie moge schłodzić, pokój od zachodu rolety nic nie dają, wiatrak działa jak jej nie ma, otworzę okno niebawem jak tylko auta ucichną.
Carla nie doradzę nic na temat wózków. a moja niunia też smarowana parę razy dziennie 50 , wychodzę z nią rano i popołudniu a i tak widzę kolanka zaróżowione.A tak :) niedługo roczek, leci leci. A u Ciebie ruszyła się coś sprawa w sądzie? czy narazie bez odzewu?

ja mojej jutro pompuję basenik, jej pierwszy w życiu , już widzę tą radość :) tylko te komary ! muszę sobie sprowadzić skąś jaskółczaka modrego, zjada nawet 2000 komarów dziennie!

ianka ja też chcę małemu basenik sprawić, podobno w biedronce są więc męża muszę zapędzić, żeby kupił:)

Hey laski!

MAtko co za upał dziś !!!! W cieniu ponad 30 stopni ;) Całe szczęście nasz domek jest zimny i w środku jest ok 26 stopni przy pootwieranych wszystkich oknach. Ale ja dzis wybralam sie do mamy, bo tam blisko jest targ i mozna pyszne nowalijki kupic. Tak wiec nakupowalam truskawek, czeresni, kalafior, botwinke i inne. Jutro bede robic botwinke bo moj M wreszcie wraca YEEEEEEYY !!! Ale sie stesknilam ;) A pisalam Wam ostatnio, ze bylam na tescie w sprawie pracy. Tak wiec przeszlam go pozytywnie (a naprawde byl trudny) i w srode ide na rozmowe o prace! Wiec prosze o kciuki !!! Mialam dzis isc na plaze, ale wkoncu sie nie wyrobilam ;]

Aniolek milego wyjazdu !!!

Tesiak, Carla faktycznie w ciąży taki upał to masakrens !!!!

Dorcia, szkoda ze tak zbyla cie ta ginka. A jezeli chodzi o opinie na necie to dziewczyny maja racje, nawet naj naj najlepszy fachowiec zawsze ma jakies zle opinie. Ludzie sa dziwni i np niektorym nie pasuje jak lekarz nie wchodzi im w dupe. Dla mnie lekarz przede wszystkim ma leczyc, informowac, odpowiadac na pytania, rozwiewac wszystkie watpliwosci. Ja mojemu ufam, mam nadzieje, że słusznie!

A plan na jutro to sprzatanie, gotowanie, sprzatanie, gotowanieeeee :) Wiec bedzie smiesznie :p

Milych snow laski!

witam:)
Dorcia - mogła ci chociaż zrobić usg , tak po prostu , nie po to człowiek czeka na wizytę , siedzi w kolejce by usłyszeć że ma sobie test zrobić , strata czasu !ja zawsze sprawdzam opinie o lekarzu , jeśli większość jest negatywnych to szukam innego :)
Aniołek- miłego wypadu :)

Ianka - u mnie też komarów pełno , cała pogryziona jestem
Vinga - ja kupiłam basenik w biedronce taki z rybkami , chciałam mały na balkon , i głupia nie popatrzyłam na wymiary i okazał się dużo większy niż myślałam , ledwo na balkonie się mieści :)
Muffi - trzymam kciuki za pracę :)

reklama
Roztapiam się dziewczyny...dopiero teraz czuję że moja nadwaga daje mi w kość !!! Teraz mam jej dość ,naprawdę dość !!!:baffled::cool:

Już mi przeszła złość na ginkę-ale tak czy siak szukam innego gina-prywatnie bo państwowo są marne szanse na wolny termin gdziekolwiek :no:

Carla właśnie kiedy rozprawa kolejna ???
Muffi oczywiście że trzymamy &&&. Fajnie jest się troszkę stęsknić,ale tak tylko ciut,ciut !!!
Tesiak ale fajnie...jeszcze tylko tydzień i zobaczysz fasolinkę :-)
Aniołek udanego wypadu !!! Pięknej opalenizny życzę...tylko się nie spiecz na skwarka:cool:
Ianka, Vinga ja pierwszy basenik dla Młodej miałam z tesco ...za 5 zł
Właśnie wczoraj dałam go koleżance-przez 9 lat przeleżał na strychu i jest w stanie idealnym :happy2:

Zaglądnę wieczorkiem :cool2:

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry