reklama

Starania od wiosny/lata 2014

grubson no nareszcie! Bo my się tu już o Was zamartwiałyśmy. Też w drugiej ciąży musiałam leżeć i to jeszcze plackiem w szpitalu, wiem, że trudno się do tego dostosować, ale pomyśl o swojej fasolce. Najważniejsze, że w szpitalu jesteście bezpieczne. Pisz do nas na bieżąco, co i jak, bo się martwimy. Buziaki i tulimy Cię mocno i Twoją fasolkę ) Będzie dobrze, trzymaj się.
A gdzie podział się Twój suwaczek?

happymum i co u Ciebie?

beata a Ty jak się czujesz?

Ostatnia edycja:
reklama
Grubson-super ze wami dobrze, szpitali nikt nie lubi ale tam maaz opiekę.
Majdaczek-jak pisałam test z wczoraj i z dziś negatywny. @ nie ma i nadal mam sporo mlecznego kręgowego sluzu, objawów nie mam ani na @ ani na ciążę

Happymum - jak nie ma @ jest nadzieja.

Grubson - dobrze, ze beta wysoka. Kurcze kiepsko jak będziesz musiała leżeć całą ciążę, ale czego się nie robi dla fasoki, nie?

Majdaczek - mi dopiero lekarz kazał przyjść 26.08 czyli jak się 8 tydzień zacznie. I wtedy dopiero założy kartę. Chociaż na usg zarodek mi pokazał i dał skierowanie na badania już teraz... :-)

Dziewczyny bolą mnie dziś plecy u dołu. Czy to może być od fasolki?Poszukałam w necie i są dziewczyny które miały takie pierwsze objawy i podobno to wynik działania progesteronu...co myślicie?

Jussastar-ból pleców w odcinku lędźwiowo krzyzowym jest częsty w ciąży, niektóre kobiety mają go od początku inne później mi zaczął się w połowie ciąży.
Nie pozostaje mi nic innego jak czekać czy @ przyjdzie

happymum rozumiem Cię doskonale. Też niedawno tak miałam. A teraz wcale nie jest inaczej, latam w pracy co chwilkę do WC, bo mam dużo śluzu i wydaje mi się, że jakieś plamienie się zaczyna :-(

Grubsonku jak dobrze ze sie odezwalas :) teraz jestescie pod dobra opieka takze nic sie nie martw i wypoczywaj :) trzymam za Was kciuki !!!! Bedzie dobrze kochana !!!! :****

Majdaczku ja jako tako, dziekuje ze pytasz :**** , w koncu kreska jest ciemna ;) no i dzis troche (•)(•) przy dotyku pobolewaja i podbrzusze takze czyli w koncu jakies objawy ;)
Ja do lekarza sie wybiore pierwszy raz kolo 8 tyg , bo wtedy na bank bedzie widac co i jak u mojej fasolki ;)
A Ty nie mysl o zadnych plamieniach, bo to tylko sluz !!! Wszystko bedzie oki !!! :-

Happy dalej trzymam kciukaski ;)

Grubsonku melduj na biezaco co u Was :)

Milego dnia kobietki :****

reklama
Od jakieś godziny łapią mnie skurcze w podbrzuszu. Krótkie, nagłe i dosyć bolesne:/ nigdy tak nir miałam:( zaczynam się denerwawac ze cos mi jest.....chyba wybiorę się prywatne do ginekologa

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry