reklama

Starania od wiosny/lata 2014

reklama
Witajcie babeczki ;)

Happy i jak tam skurcze ? Mam nadzieje ze to byl tylko taki incydent i juz jest ok ;)
A ja mam dzis humor do bani :( ten moj wredny kot pol nocy mi spac nie dal no i teraz chodze jak zombi :( gryyyy

Grubson jak dzis sie czujecie ????

Laseczki jak tam Wasze @ ?? Oby nie przylazly :)

Nasze ciezaroweczki jak dzis samopoczucie ?? Macie juz jakies dolegliwosci ciazowe ?? Bo u mnie takie minimalne :/ , az sie zastanawiam czy na pewno jestem w ciazy :P

Milego dnia kobietki :****

Beata-było kilka takich skurczy alw wieczorem już normalnie, za to w nocy męczyła mnie zgaga, a rano o 5 pobudka:/ do mnie @ nadal nie przyszła wiec może rzeczywiście fasolka sobie rośnie

Beata- nie mam nospy:/ ale pojade do polskiego sklepu i kupie; ) a co do odpoczywania, to raczej nie realne przy energicznym dwulatku i domu do ogarnięcia :D ale będę na siebie uważać:) no i myślę że jak do niedzieli @nie będzie to w pon zrobie znów test

Ja wracam do was:tak:

Siostry córeczka już po wszystkich badaniach, skończyło się w miarę dobrze, choć to i tak poważna choroba, ale mozna z niej wyjść na szczęście:tak:teraz tylko rehabilitacja:tak:

U na staranka pełną parą;-) noo zobaczymy czy ten cykl będzie szczęśliwy! Bardzo bym chciała;-)

Nooo i wasze suwaczki piękne! Tak się cieszę, że już są na naszym wątku:-D Teraz czas na nas!!

Grubskonku jak tam?
Jussastra jaki termin CI wychodzi?
Happymum w takim razie trzymam mocno kciuki!!

reklama
Kasia-na co choruje siostrzenica? Jeśli można wiedzieć.
Trzymam kciuki żeby cykl był szczęśliwy&&&&&&&
U mnie nadal brak @. Niedawno zjadłam obiad i strasznie mnie mdli a dodatkowo ciągle mam mnóstwo tego białego śluzu wiec bez wkładki ani rusz :/

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry