reklama

Starania od wiosny/lata 2014

hej nie wiem czy mnie jeszcze pamiętacie, bo byłam tu tylko chwilkę .. właśnie wrociłam z urlopu a przedwczoraj na teście ujrzałam bladziuchną kreskę. była. jasna, delikatna ale była. jutro powtarzam:-) życzę Wam wszystkim owocnych staranek

reklama
happymum choruje na Zespół Guillaina-Barrego, czyli neuropatia:-(

dolories pamietamy! Super, gratulacje!!

A ja dzisiaj zrobiłam mój 3 test owulacyjny i widzę bladziocha, także owu będzie;-)
Kurczę bardzo chciałabym takiego bladziocha we wrześniu zobaczyć...;-)

Ostatnia edycja:
happymum my też .. ale widzisz moja siostra w jej wieku miała tą samą chorobę. Ale też żal mi jej synka, bo to są bliźnięta.. zawsze razem .. cóż.. najważneijsze że cholerstwo uleczalne, teraz tylko rehabilitacja i czas .. moja siostra wyszła z tego po pół roku a była całkowicie sparalizowana. Takze tu rokowania są dobre.

Witam sie i ja w ta deszczowa niedziele ;)

Kasiu zdrowka dla siostrzenicy i kciukam abys we wrzesniu zobaczyla dwie kreseczki :)

Doliores ale super wiesci :D gratulacje i niech kreseczka ciemnieje z kazdym dniem :D

Happy mam nadzieje ze dalej nie ma @ :)

Asch kochana to jestesmy dwie bo mi tez baaaaardzo teskno za ciepelkiem i sloneczkiem ;)

GRUBSONKU jak sie czujecie ????

Mimo brzydkiej pogody zycze wszystkim udanej niedzieli :) (a jesli u Was jest cieplo i slonecznie to poprosze o podeslanie troche ciepelka :P. )

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry