reklama

Starania od wiosny/lata 2014

reklama
Dziękuję wam kochane:tak:myślę, ze będzie dobrze z siostrzenicą a zarazem moją chrzesnicą;-)dzisiaj już lepiej chodzi, popołudniu mają nas odwiedzić, super mieć siostrę niedaleko:tak:

happymum ja miałam tak ostatnio, tyko testu nie robiłam i przyszła wredota w nocy spóźniona 10 dni wrr.. Także życzę kolejnego szczęśliwego cyklu!!

Aschlee masz rację, wyczekane będą :tak:bo kurczę już niedługo kolejna jesień będzie..

beatko ja też chcę słoneczko.. a u nas dzisiaj ciepło ale co chwilę nadchodzi chmura i leje,... i tak wkoło..

Miłego weekendu!! Owocnego;-);-)

Dzień dobry :)

Happymum, tak mi przykro, że @ się pojawiła :( Powodzenia w następnym cyklu :)

Grubson, jak się czujesz?

Byłam dziś u mojego gina z tym wynikiem prolaktyny. Tak, jak się spodziewałam, dostałam bromergon i duphaston, z tym, że duphaston mam zacząć brać dopiero od następnego cyklu (no chyba, że teraz się uda). No i zalecił mi mierzenie temperatury, powiedział, że to dokładniejsza metoda, niż testy owu. Zobaczymy, co z tego będzie :)

Dziewczyny, jeśli macie w domu borówki, gorąco polecam ten przepis Moje Wypieki | Jagodzianki ostatnio robię je prawie codziennie :)

happymum - przykro mi z powodu @

mąż wyciągnął mnie na mecz realu do warszawy. fajnie było spędzić trochę czasu tylko we dwójkę, poszaleć nocą na parkiecie. miło tak się bez dziecia gdzieś wyrwać.
a teraz czekam na @. :-(

reklama
Niemartwsie: testy owu niestety nie są dla każdego. Ja mam PCOS i testy wychodziły mi cały cykl pozytywne a owu nie było :) Mierzenie temperatury lepsze, załóż sobie ovufrienda :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry