reklama

Starania od wiosny/lata 2014

reklama
Dominika w widzisz. Jednak miałam dobre przeczucie co do Ciebie :tak: Wielkie gratulacje. A rajdem się nie przejmuj na pewno fasolce nic się nie stało. Pisałyśmy Ci z dziewczynami, że takie spontaniczne przytulanki najlepiej służą zafasolkowaniu :-D Ale się cieszę :-)

happymum nie zostawiaj nas. Może wszystko Ci się poukłada i szybko wrócisz do nas z szczęśliwą nowiną, tego z całego serca Ci życzę. Nie zostawiaj nas.

Happy, a ja Cie rozumiem, mysle, ze to dobry pomysl zeby chociaz na krotko sie oderwac od jakichkolwiek mysli o staraniach, rowniez od nas, skup sie na ukochanych facetach i wroc jak zbierzesz sily ;* Chyba, ze wolisz sie wygadac i pomarudzic to zostan :)

Dominika, no to super!!! Mowilam, ze raz wystarczy? ;D Trzymam kciuki za dalszy rozwoj sytuacji :-). A ile beta?

Majdaczek, dzieki za kciuki!!

Ehh nie wiem czemu sie az tak boje, przeciez dziec byl idealny na 6 t, serce mu bilo, wszystko bylo super a ja jestem przerazona..

Domi GRATKI !!!! ale superowo, spokojnej ciąży kochana :-)

Ja wracam do starań za około 2,5 mca, po drugiej @ po #

Powodzenia laski i oby ten wątek zakończył się pięknymi i zdrowymi ciążami u wszystkich !!! :-*

reklama
Dominika pamiętaj zawsze słuchaj koleżanek z forum :-D:-D:-D:-D:-D

beata witaj. Mam nadzieje, że te 2,5 miesiąca szybko Ci zleci.

grubson a co ja mam powiedzieć. Ja nawet jeszcze serduszka nie widziałam, bo gin nie raczyła mi nic pokazać na USG, a tak mnie strasznie przecież nastraszyła, że jak sobie pomyślę o czwartku to mnie mdli od razu. Musimy być dobrej myśli, musi być dobrze.

Ale chciałabym być już w domu. Jestem wykończona :crazy:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry