reklama

Starania od wiosny/lata 2014

reklama
Lisico,3mam kciuki;)

Wrocilam z Malym z dluuugiego spacerku;)

Za 2 tyg.ide na pierwsza wizyte,prywatnie sie wybieram do gina,w ta sobote mam endo.
Malo sie udzielam i zagladam,bo nie chce sie nakrecac i nie potrzebnie stresowac.A jak wiadomo w ciazy stres jest niewskazany.Maly pojdzie spac,to wskakuje do cieplego lozeczka z ksiazka "w oczekiwaniu na dziecko" :D

Jak po wizytach?Nie wiem kiedy sie odezwe;)

Kasiu J,kiedy mialas ost.miesiaczke?Mam zamiar isc za 2tyg,tylko ciekawe czy nie bedzie za wczesnie.
Bety hcg nie robie,grzecznie czekam do wizyty,staram sie myslec pozytywnie i nie nakrecac.

Staraczki trzymam kciuki;)

Ile bedzie nas majoweczek?;)

Lisica, raczej, że jest bladzioch!!! Trzymam kciuki!!!!

No, to ja po wizycie :) Dzieć jest, serce bije, tętno prawidłowe. Jedyne co, to jest trochę mniejszy niż z om, bo z om wychodzi 8+6 a z USG 8, ale pani doktor chyba z milion razy mi powtórzyła, że to nie ma absolutnie żadnego znaczenia, bo wystarczy, że dzieć się ułożył pod kątem i juz niedokładny pomiar, a to są milimetry. No i że najwazniejsze jest prawidłowe tętno, a to jest idealne. [Słyszysz, Majdaczku?! Także nic się nie martw!!] także powiedzmy, że jestem spokojniejsza :P Kolejna wizyta za 3 tygodnie, i pewnie będę się nieźle stresować :P
A! No i rusza się :D I serduszko słyszelismy :)
Kartę ciąży mam założoną, jakies tam badania do zrobienia.
No i idę na prenatalne, jesli tylko uda mi sie gdzies zapisac.

Grubson – i jak tam badania?
KasiaJ – no pewnie, po co za wcześnie robić usg. Co za dużo to nie zdrowo.
Tuśka – witaj : ) Życzę powodzenia!
Lisica – oby to było to! : ) Pewnie na żywo lepiej widać.
Grubson – To fajnie, że u „dziecia” wszystko ok : ) A na jakie prenatalne dokłanie?

Lisica, ja też widzę bladziocha :) Konieczne idź na betę, będziesz miała pewność

Grubson! Wiedziałam, że tak będzie :) Gratulacje!!! Obyś teraz była choć trochę spokojniejsza :)

Dziewczyny w ciąży, czy Wy też mace takie wrażliwe podbrzusze? Myślałam w pracy, że oszaleję, tak mnie spodnie cisnęły, a nie są na mnie za małe. Muszę chyba zacząć chodzić w dresach, albo sobie guzik odpinać :) i tak mam fartuch, nikt nie zauważy ;)

niemartwsie, dzięki :) No tak, przez najbliższe dni będę spokojna, a przed wizytą pewnie znowu szaleństwo :D

No bo kurde, jak mi lekarz mówi, że jest idealnie i mam normalnie przyjsc za 3 tygodnie, a nie wczesniej, to widać tak jest :)

A co do spodni to ja kupiłam ciążowe :D Bo niestety przez wzdęcia mam wielki brzuch i nie dopnę spodni :P Wiem, ze to nie prawdziwy ciążowy brzuch, ale nie zmienia to faktu, ze w gacie się nie mieszczę :P

Grubson super wieści , chociaż troszkę spokojniej będziesz miała:-) jeśli mogę wiedzieć to w jakim celu będziesz robić badania prenatalne?
A ja zrobiłam pierwszy w życiu test owulacyjny bo tak czułam że boli mnie brzuch a tu negatywny ehh. Zobaczymy co będzie dalej:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry