reklama

Starania od wiosny/lata 2014

reklama
Są tu dziewczyny, które jeszcze mnie nie znają, więc coś o sobie napiszę :) 24 lata, zaręczona, pracująca i od października studentka :) w związku od 8 lat, zaręczona od 4 lat. Mam zespół policystycznych jajników, lekarze mówili, że będę mieć problemy z zajściem w ciążę. Dopiero od września zaczęliśmy się do porządku starać o potomka :-D po rozmowie z neurochirurgiem dostałam nakaz cc gdyby udało nam się zajść w ciążę.

Witaj Ada:-) moja koleżanka choruje na tą samą chorobę ale dzięki wspomaganiu sie lekami ma uroczą trójeczkę Nela ma 2,5 roku A bliźniaki 10 miesięcy :-) Więc się uda , trzymam kciuki:tak:

Oj widzę, że dużo się działo jak mnie nie było.
Majdaczku - trzymam kciuki, żeby beta urosła i to wszystko okazało się jakimś nieporozumieniem!!!
Shawty - no proszę co za wspaniała wiadomość. Daj znać jak beta! :)
Justyna - przykro mi, a ile wynosiła pierwsza beta?

Ada witam cie :)) i zycze szybkiego zajscia. Domi gratuluje i oby tak dalej. Tuska dziekuje za cieple slowa bo duzo to dla mnie znaczy gdyz nie mam za bardzo z kim o tym rozmawiać. ..jusastar pierwsza bete mialam 13, 95 wiec taka troche mala i szczerze to juz mi sie to nie widzialo...czekam na krwawienie i zaczynam od nowa. Sorki dziewczyny ze nie pogrubiam czcionki ale pisze z tel. ;)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry