reklama

Starania od wiosny/lata 2014

Lisica ja polecam invag i provag:) akurat z infekcjami mialam czesto do czynienia. Dziewczyny ja mam pytanie i blagam niech mi ktoras odpowie kiedy ten cholerny okres sie dostaje po odstawieniu dupka i luteiny bo dzwonila do gina teraz i mi mowila ze do miesiaca nawet:/ale jak to mozliwe bo chyba musze sie oczyscic jakos nie?

reklama
Justyna dzięki, wiem że jest provag żel do mycia, a ja potrzebuję jakieś globulki dowcipne.
Co do sztucznych progesteronów, ciężko stwierdzić kiedy można się spodziewać krwawienia. Ja dostawałam szybko, ok. 4 dni po odstawieniu, słyszałam że się może przeciągnąć do 10-14 dni, ale nie miesiąc. Co do oczyszczania, to najprawdopodobniej było tzw. mikroporonienie, więc w zasadzie nie ma dużo do oczyszczania :( nie powinnaś tego jakoś boleśniej odczuwać. Ja bym jednak poszła do lekarza, on ci lepiej doradzi, zbada.

Pojde w srode (moze sie wcisne) provag to zel masz racje a invag to wlasnie dopochwowo:) dowcipne fajna nazwa jeszcze tego nie slyszalam. Kurcze a nie kojarzę czy jestes w ciazy czy nie? Bo tyle sie tu dzieje ostatnio i u mnie tez ze pogubilam się:) a w telefonie zle mi sie przegląda. Jezeli jesteś to invag jest bezpieczny a jesli nie to ja zawsze mialam clotrimazol standardowo a na recepte gin mi przepisala w awaryjnych sytuacjach gynazol:) jeszcze tantum rosa dobrze wspominam.

Dzisiaj w domu siedzimy,przed 14.30 musze jechac do mechanika a pozniej znow siedzenie w domu.Maly ma zapalenie oskrzeli:/ a mnie gardlo boli;( musze zaraz z psem isc,bo maz nie wyszedl z nimi przed praca;(
Staram sie jak moge,wypadalo pomoc z reszta zle bym sie czula,gdybym nie pomogla.

Grubson,odezwij sie;)

Lisica,ja w ciazy z Olkiem bralam CHYBA Clotrimazol.Skonsultuj z lekarzem na wszelki wypadek;)

Beti,bierz sie do roboty bo chce widziec Twoj suwaczek;) :D

Majdaczku,odezwij sie.

Milego dnia.

Domi kurujcie sie kochani, zdrowka dla Ciebie i Synka :-)

No zaczniemy dzialac za okolo 1,5 mca ;-) , dzis mam 3 dzien wyzszej temp i szyjke juz nisko czyli owu byla, teraz czekac do konca przyszlego tyg na @ , no i jeszcze jeden cykl i bedzie sie dzialo :-D . Ale najwazniejsze zeby ta pierwsza @ sie pojawila ;-)

Milego dnia :-*

Do 10.30 siedze w domu,na 11.00 mam dentyste,mam 2 dziurawe zeby i mamie udalo sie wcisnac mnie:) przejde sie powoli piechotka,pozniej odpoczynek,wyjscie z psami,odpoczynek i do mechanika.Leze,a Maly bajke oglada.

Czesc dziewczyny.
Wywolana przed Dominike na innym watku postanowilam odpisac tu bo tam to Dominika kij w mrowisko wsadzilas ;-)

Dziekuje mamy sie dobrze. Rosniemy sobie. Mały pozostał małym i bedzie zwał sie Ignacy.

Chcialabym wszystkim zafasolkowanym pogratulowac, czytam w miare czesto co u was, ale nie udzielam sie.

Za te ktore dopiero beda testowac trzymam mocno kciuki i przesylam fluidki ~~~~~~~~~~~

Pozdrawiam serdecznie.

reklama
Asiu,dlaczego kij w mrowisko?Napisalam grzecznie,nikomu nie ujmujac ani nie obrazajac.Wypowiadalam sie kiedys na tym watku i szczerze zaniepokoilo mnie i napisalam.
Tak szczerze,nie mam racji?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry