reklama

Starania od wiosny/lata 2014

Majdaczek ja pilam 2 wieczorem. Ale to mozesz pic jak chcesz. Asia chyba pila rano, a Anula 1 rano i 1 wieczorem. Wiec pełna dowolność.

Jussastar to jak masz monitoring to sie nie martw. Widocznie taki twoj urok :-)

reklama
gabis dziękuję Ci bardzo za odpowiedź :) Nie chce się za bardzo nastawiać, ale jakoś w tym cyklu odkąd zaczęłam go łykam, to bardziej niż zwykle czuję zbliżającą się owulację. nawet czasem, aż za bardzo :) Poczytałam trochę na innych forach i boję się tylko, żeby mi nie poprzesuwał owulacji.

Dziewczyny dziekuje wam.

Dominika ja mialam tak wlasnie jak ty. I bylam juz w ciazy. Ten mokry sluz i bolace na przemian jajniki. Kurde. Rewela. Kciukiii

Ja inofolic pilam 2 sasz rano bo wieczorem to juz nie myslalam o lekach tylko o spaniu. Hehe

Dziewczynki moje kochane, ma pytanie z innej beczki. Potrzebuję dobry, sprawdzony przepis na tort urodzinowy dla mojej dwulatki, najlepiej jakiś śmietanowy, z mascarpone i z truskawkami bądź innymi owocami, jakieś pomysły???

Butterfly zagladnij do watku Staraczki 2014 do Mychuni (nie wiem w jakich watkach jeszcze pisze). Ona jest specjalistką w sprawach kulinarnych. Moze bedzie miala jakis pomysl.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry