Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
gabis dziękuję Ci bardzo za odpowiedź Nie chce się za bardzo nastawiać, ale jakoś w tym cyklu odkąd zaczęłam go łykam, to bardziej niż zwykle czuję zbliżającą się owulację. nawet czasem, aż za bardzo Poczytałam trochę na innych forach i boję się tylko, żeby mi nie poprzesuwał owulacji.
Dziewczyny a czego az dwie saszetki dziennie? Napisane w ulotce ze jedna i lekarz tak samo mowil... tyle ze ja biore Inofem, alw sklad ma identyczny...
Dziewczynki moje kochane, ma pytanie z innej beczki. Potrzebuję dobry, sprawdzony przepis na tort urodzinowy dla mojej dwulatki, najlepiej jakiś śmietanowy, z mascarpone i z truskawkami bądź innymi owocami, jakieś pomysły???
Butterfly zagladnij do watku Staraczki 2014 do Mychuni (nie wiem w jakich watkach jeszcze pisze). Ona jest specjalistką w sprawach kulinarnych. Moze bedzie miala jakis pomysl.