reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
chociaż chłopców przybywa bo moja siostra w czerwcu wychodzi za wdowca który został z nowo narodzonymi blizniakami chłopakami po śmierci żony w wyniku powikłan poporodowych więc juz dwóch chłopców wiecej w rodzinie bedzie z czego dziadek w niebowzięty ,a w czerwcu skonczą chłopaki tez rok..wiec my chcemy jak najszybciej postarać sie ( jak natura da)o kuzynów dla nich:)

a powiem wam ze się teraz cieszę że nie zaciązyłam w marcu przy pierwszym cyklu bo chciałam jak najszybciej zeby w obecnej pracy wykorzystac macierzynski i po odchowaniu dziecka szukac nowej juz pracy ale złozyłam wypowiedzenie po nie udanej próbie bo juz się meczyłam w pracy i stwierdziłam ze jak długo się nie bedzie udawało to bede musiała siedziec w tej pracy...a moze jak cos zmienie,pojde na zywioł to samo zaskoczy...i się ciesze naprawdę bo tylko czekam na koniec tej pracy i perspektywe nowej...ale jestem szczesliwa...wiec widzicie ze mozna patrzec tez pozytywnie na I krechę...dla mnie idealna sytuacja,bo tak bym miała rozterki,a tak nie musze się wiecej meczyc z głupimi pomysłami mojego szefa...
teraz usilnie próbuje znalezc kogos na moje miejsce ale nie ma dobrych kandydatek i ostatnio stwiuerdził ze szkoda ze odchodze bo takiej drugiej nie znajdzie...no i się podbudowałam na maksa...
eh wiosna idzie a ja kwitnę...

Ostatnia edycja:
Asiolku miłego dzionka kochana:-)

Mój P chciałby chłopca bo same kobietki w rodzinie ale myśle że córeczka byłaby oczkiem w glowie tatusia :-)

iwasek hihi zapraszam do poznania za tydzien w srode :p gwaratuje noclego hihi;-) bede w polsce ale niestety przez warszawe nie lece:zawstydzona/y:

A ja jak bym mogla wybierac wolala bym synka i drugie tez syn ale co bedzie to bede kochac najwazniejsze cale zdrowe

Ostatnia edycja:
Tak dla przykładu podam że brat mojego taty za każdym razem starał się o syna ale za każdym razem rodziła mu się córka i takim sposobem ma ich 5 :-) Trójkę dziewczyn z jego pierwszą żoną a kolejną dwójkę z drugą he he.. A jak jak dowiedziałam się że mama moja jest w ciąży chciałam siostrzyczkę ale jak widac mam brata ale nie zamieniłabym go za żadne skarby i choć jest róznica miedzy nami 13 lat to nawet się dogadujemy :-)

mineralna ja też już własnie powoli odczuwam lewy jajnik ale to dobrze bo w tamtym cyklu bolał prawy ;-)

slogam u mnie w rodzinie zdecydowanie same dziewczyny :-) w sumie jest nas 9 i mój braciszek jako rodzynek ;-)móiw o tej najbliższej rodzinie bo w dalszej z tego co się orientuje też jeden gatunek męski występuje hehe

z mojej strony ja mam dwie siostry i jedna ma 2 córy a druga przysposobi 2 chłopców ale szanse sa duze na córę niestety...mój mezus to rodzynek i ma 3 siostry na szczescie 2 z nich maja parki a tylko jedna dwie córy...to z najblizszej rodziny...mój ojciec miał 5 rodzenstwa a mama 6 miała i rozkładało się po równo,a rodzice męza to ojciec ma 3 braci...wiec nasienie meskie góruje...a mama jednego brata blizniaka i chyba same siostry ,a nie jeszcze jednego ma ale rodzinka najblizsza z kuzynostwem liczą to ogri\omna...jakbysmy chceili wszystkich na wesele zaprosic to wyszło by jakies 250 osób...juz z dzieciakami...
i te 250osób to tylko siostry i bracia nszych rodziców ze swoimi dziecmi i wnukami

O matkoś soglam bogata jesteś w krewnych:)
Ja mam siostrę której udało sie i ma parkę. Co prawda córcia z pierwszego zwiazku i teraz synek .
Ja bym chciała mieć dwoje dzieci ale biorac pod uwage mój wiek i jeszcze problemy...mam nadzieje ze będziemy mieli to wyczekane wymarzone maleństwo. Zastanowimy się nad adopcją tak czy inaczej:-)

reklama
powiem ci ze jest jazda z kartkami na swieta...ostatnio wysłalismy 30 bo na szczescie niektórzy mieszkaja razem w domach...:)
Iwasek to pochwal się jaki ty masz ten wiek przerażający:)
a adopcja jest super ja tez kiedys bardzo chciałam wziąc do adopcji jedno dziecko chociaz...tym bardziej ze we wrocławiu jest dom małego dziecka...ale opcja jeszcze do obgadania z mezem...z reszta ja byłam wolontariuszem przez rok w domu dziecka...i stąd chęc uszczesliwienia chociaz jednego:)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry