Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

8 dzien po owulacji
a ja wlasnie z nogami do góry lerzę![]()
dzisiaj 29 dc 15 dzień po owulce test negatywny więc wielka du** ryczeć mi się chce
Witam Was słonecznie dziewczyny!!:-)
A ja mam taki problem, skończyła mi się @ jakieś dwa dni temu ale jakoś dziwnie bolały mnie po niej (.)(.) a od wczoraj mam niesamowity przeźroczysty śluz czy to możliwe żebym miała owulacje od razu po @??![]()
hej laski:-)
a ja dzis dostalam kolejny cios w plecy... wlasnie sie dowiedzialam ze mieszkanie ktore wynajmowalam wczeniej i byl tam moj kumpel to nic chce mi sie z tam tad wyniesc za jakis czas jak cos znajdzie i teraz juz zupelnie nie mam do kad isc ale sie nie poddam o nie to bylo by ponizej mojej godnosci zeby sie poddac teraz czeka mnie szybkie przepisanie umowy i bede wlaczyc o mieszkanko i swoje 4 katy a J juz zaczyna gdybyac co zrobic zebym zostala i wogole