Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Mineralna, czemu masz ciaze zagrozona?
wspolczuje kochana bolu zeba mam nadzieje ze cie szybciutko przyjma. ja pamietam jak na wakacjach nad morzem rozbolal mnie zab i wszystko bylo zamkniete i musiala bym jechac do koszalina a potem sie okazalo ze mialam zab do kanalowego leczenie bllleee i zrobilam sobie wtedy sama ala bo poszlam do apteki po wode utleniona igle nakulam sobie rope z niego i jakos mi minelo a przez dwa dni zamiast lezec na plarzy i sie opalac chodzilam z bolu po scianach w pokoju. i zatrulam sobie zab smiejscie sie ale moj ojciec kazal mi spryskac sobie patyczek do ucha meskim dyzodorantem i wsadzic w dziurke i od tego momentu ulzylo mi wszystko i moglam kolejne 8 dni posiedziec na plazy a po powrocie do dentysty i powiedzialam ze zadnego leczenia kanalowego nie chce tylko ma go wyrwac bo kolejnego takiego bolu nie zniose. i tak pozbylam sie 6
3 mam kciukaski i zdrowka i spokojnego rozwiazania zycze