kasia.natka
Fanka BB :)
fiona widze juz nawet suwaczki :-) to musi byc radosc!!! ciesze sie twoim szczesciem
ja troche zaluje ze po odstawieniu anty tak uwazalam zamiast isc na zywiol

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Fiona i już jest suwaczek. Cieszę się razem z Tobą:-) męzuś już wie? jak zareagował?
fiona widze juz nawet suwaczki :-) to musi byc radosc!!! ciesze sie twoim szczesciemja troche zaluje ze po odstawieniu anty tak uwazalam zamiast isc na zywiol
ja za to po odstawieniu odrazu wzielismy sie do roboty jak na razie 2 cykl staran zobaczymy w czwartek :-)co to bedzie bo wlasnie se zdalam sprawe ze ten sobotni mial prawie dwie kreski bo ta druga prawie nie widoczna jedynie jak swiatlo na nia inaczej padalo hym wiec uznalam ze tam nic niema tylko wyolbrzymiam ... boze niech ten czas szybciej leci :-)
Hihi fajnie czworo :-) ciekawe co moj powie :-)
ja za to po odstawieniu odrazu wzielismy sie do roboty jak na razie 2 cykl staran zobaczymy w czwartek :-)co to bedzie bo wlasnie se zdalam sprawe ze ten sobotni mial prawie dwie kreski bo ta druga prawie nie widoczna jedynie jak swiatlo na nia inaczej padalo hym wiec uznalam ze tam nic niema tylko wyolbrzymiam ... boze niech ten czas szybciej leci :-)
Hihi fajnie czworo :-) ciekawe co moj powie :-)
Bede jak dojade do domku za 10 minut koncze prace wiec narazie kochane :-)