ja mam jutro termin @ ale mam nadzieję że jednak nie przyjdzie, kurczę cały czas miałam spokój nie denerwowałam się a dzisiaj normalnie na miejscu usiedzieć nie mogę a ostatnio taki apetyt dostałam że najchętniej nie przestawałabym jeść.

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja mam jutro termin @ ale mam nadzieję że jednak nie przyjdzie, kurczę cały czas miałam spokój nie denerwowałam się a dzisiaj normalnie na miejscu usiedzieć nie mogę a ostatnio taki apetyt dostałam że najchętniej nie przestawałabym jeść.![]()
Witam nowe staraczki :-) Clio, Skola , beata :-)
Napewno bedzie wam z nami razniej :-)
donia nie przejmuj sie zyje nadzieja ze niepotrzebnie robilam przed miesiaczka w nastepnym cyklu nie bede robic wczesniej mysle tylko czy zrobic w sobote bo to ten dzien w ktorym powinna przyjsc czy poczekac na @ jak nie przyjdzie i zrobic w niedziele ?? jak myslisz??
a co jest z ael bo juz sie martwie...
Dagne jak sie czujesz widze ze dzialasz z branoletkami :-) bo uznalam ze do mojego zestawu tez chce branzoletkę :-)
Tak, słucham Cię kochana.Ael - odezwij się!!!!!
Jak mi się poprawi humor to zacznę pisaćAel Ty Nam się oddalasz!!!! Brakuje mi Twoich postów, zawsze napisałaś coś co poprawiło humor