Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
No chyba Cię pogło z tym wydziedziczeniem...a kto dzieciaka będzie mi bawił!? Noo! Wstawiaj znowu avatara i suwaki i przestań mi marudzić bo jak przeciągnę pasem po dupie to Ci się odechce wszystkiego!Ael i tak mnie wydziedziczyłaś ;-) a M. się skarż, jedzie jutro do Poznania.. :-( zostawia mnie na weekend samą znowu :-(

No ale @ nie masz no to chyba ciąża kochana co nieWitajcie laseczki....Ja juz po pracy i własnie was nadrobiłam.Czytam i czytam o tych wadliwych testach i asz sie przestraszyłam czy czasami moj nie był wadliwy i moze nie jestem w ciazy?!.Nie mam @ i cycki mnie bola tak ze mam nadzieje ze moj test pokazał prawde....Wizyte mam na 31 maja wiec sie okaze

No ale @ nie masz no to chyba ciąża kochana co nie
A jak zaczniesz rzygać, to wątpliwości mieć nie będziesz![]()
Baaa ostatnio często się tłucze to moje małe, wczoraj jedliśmy lody to godzinę później bo dostało cukru się poskakało. Dziś rano jak jechałam pociągiem też. No i teraz malutkie ruchy czujeWcale a wcale wymiotywac nie musze bo kazdy organizm inny.
Czujesz juz ruchy fasolki?