reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
amalfi nie zapominam.. boje się iść spać :-D bo M. wraca kolo 1-2.. i boje się,że mnie dopadnie ;-)
ale dzięki amalfi za przypomnienie ;-)

aa miałam zapytać, jak tam ta Twoja koleżanka :-) udzielała się tu chwile i poszła ;-)

Jaka kolezanka?????????????? Dostinex sprawia ze jestem lekko opozniona w rozwoju. I no problem bede przypominac Ci co jakis czas, bo widze ze sie zapominasz heheheheheheheeheh:-D

Co do owulki to i tak sie nigdy nie dowiecie mierzac tempke czy ja macie heheh, ja dalabym sobie nieraz reke uciac ze mialam juz owulke, potem przychodzilam na usg i okazywalo sie ze pecherzyk nadal tam byl hihihi

Ostatnia edycja:
Madzia a skąd M. jedzie? A nie zgubił się po drodze? Wygrali?

Atan ja właśnie zawijam kiecę i lecę w facetem do wyra...spać, żeby sobie któraś historyjki nie potworzyła!

Jaga? chyba jej Jaga było :-)

amalfi jak to jest z tym skokiem przed czy po owu jest?

Ael wraca z Poznania.. będzie koło 1-2..

ee to byl u mnie w poznaniu ;-) ael dobranoc tylko nie macaj tak tego brzuszka zebys znowu nie wyczula dzidzi bo sie znowu obudzisz zabardzo i nie bedziesz mogla zasnac ;-)

Przed owulka powinien byc spadek tempki, a potem powinna isc do gory, ale tak jak mowie nie wyznacie sie i tak. Ja spadku nie mialam czasem a i tak mialam owulke.
A jaga!!! Ona pisze czasem, ale nie tutaj, powiem jej ze pytalas o nia.

reklama
ale mi się mordka już drze.. jak do 2 nie dojedzie to śpi na wycieraczce bo ja spać chce iść.. psy mi już chrapią mały biega i szczeka przez sen , ocipieje tu :-D

Do góry