reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Amalfi tak łoby z planety X!!!!
No przecież że mój!
Madziu nie narzekam, tylko chce wywalić swojego do mycia bo mnie się chce spaaać! a ten nagle poczuł przypływ miłości i potrzebę tulenia się.....grrrr
Jestem obżarta pomidorami ze śmietaną, dzieciak mnie się masakrycznie rozpycha i właśnie się obudził, bo harce zaczyna a ja chce tylko spaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaać.....

Hmm powiem tak, ze ty strasznie masz wysokie te tempki na poczatku cyklu tzn w pierwszej fazie. I z tego co pamietam masz dllluuuugie cykle, wiec ja bym poczekala co teraz sie wydarzy, bo tempka spadla i teraz jak pojdzie wyraznie w gore wylacznie to na trzecia wyzsza tempke od poprzednich(niestety wysokich) bedziesz miala owulke. Ale ja bym sie upewnila monitoringiem. W kazdym razie jak zakonczysz ten cykl, to wyslij mi tak jak teraz wykres a ja zobacze. Ja w tym czasie to juz bylam po owulce ale u ciebie nic takiego nie widze

Dzięki amalfi ;-) dla mnie ciągle to czarna magia :-D ale się naumiem, muszę :-) ale jajniki już dają o sobie znać ;-)

Jak daja znac to dobrze, mysle ze teraz pojdzie w gore juz i na szczycie powinnas miec owulke, a potem musi sie utrzymac wysoka tempka do samej @, tzn pzred @ zacznie spadac, mi zaczynala spadac 2 dni przed i juz wiedzialam.
Dobra ide spac, dobranoc, bo jutro do ginki znow zapieprzam, bo prl mi spadla po 2 tabletkach dostinexu, jupi!!!

reklama
witajcie kobietki :-)
ja niestety juz do pracy sie zbieram :-( ale zycze wszystkim milego dnia bo u mnie za oknem juz piekne sloneczko :tak: wroce pozno wiec pewnie nie dam rady was doczytac ale na pewno sprobuje
Madzi.u sama widzisz ze z ta tempka to nie taka prosta sprawa ale czlowiek uczy sie cale zycie wiec w tej kwestii moze sie okazac ze jest zbyt krotkie :-D ale pozostaje nam probowac
:*

Do góry