• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

magenta- no mam nadzieje że sie nam wkońcu uda. U nas to jest 10 cykl... Też kupiam testy... ale narazie mam 8 dc... także zobaczymy. A ty który dzień cyklu masz???

reklama
ja mam dzis 12 dc wzoraj juz robilam pierwszego testa owu... i jeszcze z dzisiejszym zostalo mi 6 wiec licze ze bedzie dobrze jajniki powoli czuje ze pracuja wiec licze ze bedzie ladnie pokazywac owu i uda sie wstrzelic

Witajcie laseczki,ja dzis mam wolne i jest piekny słoneczny dzien w cieniue mamy 28 stopni.
Czy ktos moze mi powiedziec co powie mi gina na pierwszej wizycie juz z fasolka? czy bedzie mi robic usg? czy bede widziec moja fasolke?
Dzis mam dzien mdłosci ale nie wymiotuje i w tym szczescie

pewnie usg zrobi zbada powie zebys dbala o wa snie przemeczala sie itp ... i zalozy karte ciazy chyba nie wiem niestety jeszcze nie mialam tej mozliwosci isc do ginia z powodu ciazy :P

Basati teraz nie mierze tempki bo sie na nia pogniewalam za bardzo przy niej sie spinalam chyba... a na obserwacje cyklu pojde w lipca albo jeszcze w czerwcu

Fiona, wg mnie, fasolkę już zobaczysz na usg, oczywiście serduszka pewno jeszcze nie, ale i tak jest powód do wzruszeń. Tradycyjnie spyta się ginka co Cię sprowadza i jak usłyszy, że ciąża, to każe Ci podać datę ost @ i średnią długość Twoich cykli. Zaprosi Cię na fotel i wtedy już zobaczysz po chwili wszystko :) bardziej widoczny na początku jest pęcherzyk płodowy, ale ginka Ci wszystko wyjaśni :)

Witam;-)

Mag nie smutaj się bo nic to nie da a wręcz może zaszkodzić bo stres nie sprzyja zafasolkowaniu. Spokojnie a zobaczysz że życie Cię zaskoczy:)

Dzieczyny naprawdę trzeba się inaczej nastawić . Ja też miałam przepłakane dni ale to nic nie daje. Tylko same siebie stresujemy i naszych bliskich bo widzą że cierpimy..może tego nie okazą nie powiedzą ale im też jest cięzko. Nie myślcie tak bardzo o zajściu. Oczywiście wiecie kiedy macie dni płodne i owulke więc przyyulajcie sie codziennie ale dla przyjemności a nie z myśla może dzisiaj.
Jeżeli nam sie udało..Wam też musi. TYLKO CIERPLIWOŚCI KOBIETKI!

U mnie na pierwszej wizycie lekarz zrobił usg aby potwierdzić i zobaczyc czy fasolka jest tam gdzie powinna czyli wykluczyć ciażę pozamaciczną. Kartę ciąży założy mi teraz jeżeli usłyszymy bicie serduszka . Wizytę mamy w dzień dziecka więc mój maluszek zrobi nam prezent...mam nadzieję .
Co do objawów to narazie spokojnie. Śpac mogę 24 na dobę i cera mi się strasznie zepsuła ale co tam :) I jedzenie...zero apetytu,chudnę i się śmieje że dzidzia chce miec mamę laskę :-D Jak wcisne coś na śniadanie to witam się z muszlą wiec zaczynam po 12 jakiekolwiek jedzenie i jest ok .

Czemu te dni tak pololi mijają ja juz chce 31 maja a najlepiej chce juz czuc ruchy fasolki albo wiedziec jaka płec jest fasolinki mojej kochanej a potem 10 czerwca bo 10 czerwca jade do polski na wakacje,szkoda ze tylko na dwa tyg ale zawsze cos.Bedą chrzciny i bede chrzesna chrzesniaka ktorego widzicie na awatarze.Ciekawe jak moja mama zareaguje...;)

dziekuje iwasku:):-):-)
Obys miala racje ze zycie mnie mile zaskoczy wczoraj jak bylismy na spacerku to ludzie sobie siedzieli rodzinkami na piknikach opalali sie itp i mowie do mojego ukochanego ze fajnie tak rodzinnie siedziec sobie nad woda odpoczywac a on do mnie musimy szybko sobie dzidzie robic zebysmy tez mogli szybko do nich dolaczyc

reklama
Widać że też chce i niech Cię to cieszy a nie się smutasz gapo! Ciesz sie tym co masz a kolejne powody do ogromu radości napewno się pojawią ;-).

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry