Paluszek_
Fanka BB :)
Paluszku a dzisiaj robiłaś z porannego moczu test???
tak
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Paluszku a dzisiaj robiłaś z porannego moczu test???
a ja badałam w lutym tylko prolaktyne,testosteron i tarczyce bo były podejrzena i wszystko wyszło pieknie a prolaktyna norma była do 30 a ja 31 miałam....ale to był luty...wiec stra praca ,mnóstwo stresu....a teraz luz blues...jedno dobre ze prolaktyna git
No raczej nie opuścisz bo Magda to by walnęła takie focha na Ciebie jak stąd do Meksyku, więc się nawet nie waż!!uciekam na zakupy na obiad zrobic sie w miare troche na bustwo zeby nie bylo widac ze znowu plakalam przelamie sie i dzis mojemu powiem co zamierzam czyli odpoczac od staranek buziaki do uslyszonka
Dzieki AeI wiem luz luz i luz napewno was kochane nie opuszcze nawet na czas jak bym miala sie nie starac
No raczej nie opuścisz bo Magda to by walnęła takie focha na Ciebie jak stąd do Meksyku, więc się nawet nie waż!!
Leć leć na zakupy kup sobie ładną bluzeczkę, wystrój się dla małża, a potem idżta na rybki, ja poproszę jednego okonia dorodnego!!
Kwiatuszku bo ja tu od kazań jestem XD
No o tym nie wspominałam bo byście wytknęły mi narcyzmi wsparcia![]()