• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Paluszek super tescik...i taka różnica po jednym dniu??
az nie wierzę....ale ja tez twardo poczekam do jutra i mam zamiar ujrzec dwie grube krechy...:)

No tez byłam zdziwiona tym bardziej je ten test z dziś to ma czułość 25, a wczorajszy miał 10...ogolnie miałam plan pojsc dzis do apteki kupic ten czulszy i zrobić jutro, ale oczywiście nie wytrzymałam:)

Mag, oczywiście ze zostań z nami:) nigdzie nie uciekaj...no chyba ze faktycznie tego potrzebujesz...to zrób sobe przerwe, ale nie rób nic na siłe bo wydaje mi sie ze przez takie zachowanie negatywnie sie nakrecasz, a masz odpoczac i wyluzować prawda...

reklama
Kochana mag nie martw się i nie załamuj. My się staramy z moim L. już grubo ponad 2 lata (niedługo strzelą nam 3). oboje jesteśmy zdrowi i NIC,NIC,NIC. Rozumiem co czujesz każdego miesiąca jak ta paskudna @ przychodzi:-( Ale kochana nie bierz tabletek-to bez sensu. Po prostu dajcie na luz, olej testy, wszelkie obliczenia, wyliczenia-wszystko. Po prostu przytulajcie się kiedy tylko macie na to ochotę i na nic nie czekajcie, nie nastawiajcie się-to jest najlepsze "lekarstwo". Ja wreszcie do tego "dojrzałam" i zrobiliśmy tak w tym miesiącu i powiem Ci, że czuję się dużo, dużo lepiej. Tulę mocno :tak:

mag wiec korzystaj z doświadczenia tych doświadczonych.....

już tu nic dodawać nie trzeba....:):):)

Asiolku ty wiesz co....&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&:):):)

mag ,żeby Cię pocieszyć to powiem Ci,że ja też dostałam @ ;-) tak więc obie zaczynamy nowy cykl.. Ty z nowymi nadziejami a ja kolejny gdzie będę się obserwować ;-) do tych które tak mocno wierzyły w moją ciążę DZIĘKUJE :cool2:

zostane z wami nie odejde moze tylko sobie odsapnac dzis od tematu. tak sie ludzilam ze moze jednak sie udalo chwile sie teraz uspokoje zrobie obiad posprzatam poczekam az moj J wroci z pracy pojdziemy sobie na rybki i moze jakos sie przelamie do rozmowy dzisiaj na ten temat

hehe bede mojego wyrzycac jak bede czula ze dochodzi hehe nogami go wypychac :P dziekuje wam za wsparcie Asiolku wiem ze wy tez dlugo czekacie na malenstwo tak jak i pok.
Magda - hehe ty bedziesz sie obserwowac ja tez zeby dni plodne omijac szerokim lukiem hehe nie ma szans teraz sie zapieram nogami do przyszlego roku zadnej fasolki

Ostatnia edycja:
Magd.a to coraz coraz krótsze cykle....nic tylko się cieszyć:):) oby do przodu...ty nasza staraczkowa nie staraczko:)
Jak dla mnie narazie nie ma różnicy w długości ;-) przytulaliśmy się w ostatnim cyklu aż 5 razy..M. chyba się trochę nadal obawia.. nie wierzy w te cudowności termometru i testów owu ;-) on żyje od @ do @ ;-)

zostane z wami nie odejde moze tylko sobie odsapnac dzis od tematu. tak sie ludzilam ze moze jednak sie udalo chwile sie teraz uspokoje zrobie obiad posprzatam poczekam az moj J wroci z pracy pojdziemy sobie na rybki i moze jakos sie przelamie do rozmowy dzisiaj na ten temat

no i takie podejście to rozumiem....dzielna kobieto:):) miłęgo dnia zatem kochana...:)

reklama
Jak dla mnie narazie nie ma różnicy w długości ;-) przytulaliśmy się w ostatnim cyklu aż 5 razy..M. chyba się trochę nadal obawia.. nie wierzy w te cudowności termometru i testów owu ;-) on żyje od @ do @ ;-)

bo to faceci sa i tyle....oni potrzebuja prostych przekazów...@ to @ widoczna,namacalna...a tempka skacze...jakies paski cos pokazują....to nie dla nich....:):):)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry