• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

musze sie poddac chociaz do przyszlego roku odpoczac tak zeby zmienic w sobie myslenie i miec pewnosc ze napewno z kazdego naszego przytulanka nic nie bedzie nie chce sie stresowac ze moze jednak cos a moze a potem znowu @ i tak jak dzisiaj ryczec jak bobr. powiem mojemu ze narazie nie chce byc w ciazy ale boje sie mu powiedziec i tlumaczyc ze ciagle nic nie wychodzi oboje zdrowi jestesmy dzieci miec mozmy i co moze to sila wyzsza z gory moze warto poczekac te pol roku nic mi to nie zaszkodzi a moze i pomoze sie odprezyc uciekam nie chce was juz dzisiaj zanudzac moim mega d**nym humorkiem

tak mi glupio pisac jak mi jest zle kiedy wy sie cieszycie z fasolek czuje sie mega przeokropnie jest mi tak zle smutno i wogole
Boje sie ze jak nie bedziemy sie zabezpieczac to beda takie sytuacje kiedy moj sobie nie wyskoczy na czas a ja bede sie stresowac ze moze jednak akurat i stresowac sie spinac i wogole a potem plakac ze @ przylazla

Ostatnia edycja:
reklama
Mag.. przestań gadac głupoty.. w takim razie ja też zanudzam dziewczyny moimi niestaraniami.. po co tabletki? powiedz mi co Ci to da?
chcesz się zabezpieczać? Wrzućcie na luz.. starajcie się nie starając się :-) przecież Ty nie masz po co się bać tzw "wpadki" a może właśnie taka "wpadka" się zdarzy ?;-)

Magenta, dziewczyny mają rację. Starajcie się nie starać. Wyluzuj, faktycznie, zrób przerwę, ale nie od razu na tabletki. Pisałaś o wakacjach, ciesz się nimi, nie myśl o dziecku, bo się naprawdę blokujesz. I zostań.

reklama
musze sie poddac chociaz do przyszlego roku odpoczac tak zeby zmienic w sobie myslenie i miec pewnosc ze napewno z kazdego naszego przytulanka nic nie bedzie nie chce sie stresowac ze moze jednak cos a moze a potem znowu @ i tak jak dzisiaj ryczec jak bobr. powiem mojemu ze narazie nie chce byc w ciazy ale boje sie mu powiedziec i tlumaczyc ze ciagle nic nie wychodzi oboje zdrowi jestesmy dzieci miec mozmy i co moze to sila wyzsza z gory moze warto poczekac te pol roku nic mi to nie zaszkodzi a moze i pomoze sie odprezyc uciekam nie chce was juz dzisiaj zanudzac moim mega d**nym humorkiem

Kochana mag nie martw się i nie załamuj. My się staramy z moim L. już grubo ponad 2 lata (niedługo strzelą nam 3). oboje jesteśmy zdrowi i NIC,NIC,NIC. Rozumiem co czujesz każdego miesiąca jak ta paskudna @ przychodzi:-( Ale kochana nie bierz tabletek-to bez sensu. Po prostu dajcie na luz, olej testy, wszelkie obliczenia, wyliczenia-wszystko. Po prostu przytulajcie się kiedy tylko macie na to ochotę i na nic nie czekajcie, nie nastawiajcie się-to jest najlepsze "lekarstwo". Ja wreszcie do tego "dojrzałam" i zrobiliśmy tak w tym miesiącu i powiem Ci, że czuję się dużo, dużo lepiej. Tulę mocno :tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry