• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Paluszek ... Gratulacje :)
fajnie że co kilka postów można komuś gratulować :-)

Magneta słońce nie załamuj się ;*:*:* Może jak trochę wyluzujesz to pojawi się fasolka znienacka i będziesz najszczęśliwszą osobą na świecie:) a tak w ogóle to długo się już staracie?

reklama
Strasznie się boję, ze jakies testy wadliwe ze za chwile dostane @ ...i takie tam, ale ciesze sie;)

Magenta przykro mi...może jak sobie odpuścicie to wszystko pojdzie latwiej....

magenta tule mocno i popłacz sobie niech złe emocje uciekną w eter...to dobrze robi:blink:

może warto odpuścić i kochac się tylko jak bedziecie mieli ochote....do tego pomysl o sobie czyli moze jakis relaks,krótki urlopik,oddech i organizm zaskoczy w mig.....mi się własnie tak udało na totalnego spontana z seksem ale organizm wypoczety i w pełni zregenerowany...:)

Paluszek gratuluje! Już się ciesz!!!!!!!

Mag jak zluzujesz to życzę Ci miłego zaskoczenia w przyszłym miesiącu... Może to Wam pomoże, troszkę odpoczynku od tych starankowych wariacji!!! Życzę z całego serca dużo wytrwałości i na pewno jeszcze w tym roku ujrzysz swoje wymarzone II krechy

Paluszek.. no teraz to i Trójmiasto muszę odwiedzić :-) zapraszałaś mnie na Wielkanoc, to Ci w nagrodę podarowano najcenniejszy dar ;-) widzisz.. karma powraca ;-)

Paluszek kochana wiem o czym mówisz:) ja mimo ze wczoraj ujrzałam rano dwie krechy to jakos nie mogac uwierzyc nadal biegałam do wc i sprawdzałam czy przypadkiem @ się nie skrada i nawet najmniejszego tampona sobie zaaplikowałam a tam tylko mnóstwo białego rozciągliwego sluzu było ...tym bardziej ze brzuch mnie bolał...ale dzisiaj juz brzucha nic nie czuje za to (.)(.) znacznie pełniejsze są i zaczynają po bokach boleć...

:) no Magda...czarodziejka z Ciebie:) teraz tylko czaruj zeby wszystko dobrze sie rozwijało a dziewczynom któ®e tak dzielnie wyczekują tych dzidziek zeby sie czym predzej udało!

Bardzo Wam wszystkim dziekuje:)

Soglam, mnie piersi nic nie bolą, nawet sie jakos tak nie powiekszyły....i dlatego myslałam ze nic z tego...tylko ten brzuch mnie bolał i to bardzo, ale od dwóch dni przeszło czasem cos zakłuje, co do sluzu to jakos tak dużo go nie ma...

Ostatnia edycja:
Paluszek gratuluje ci z całego serca dbaj o was:)
Moj m sei smial ze w lipcu spłodzimy malego górala bo wybieramy sie w gory.A dzis po kilku latach na ulicy spotkałam moja przyjaciółke z która nie miałam zadnego kontaktu,przyjechala w rodzinne strony rzuciłysmy sie sobie w ramiona jak nienormalne ludzie sie na nas patrza jak na idiotki a ona w 6mies ciazy:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry