• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Witajcie dziewczynki :) w weekend tylko podglądałam co jakiś czas ale nie miałam więcej czasu żeby popisać :-)

Gratuluje nowych fasolek i trzymam && za następne .

Ja też mam wrażenie , że przyszła teściowa mnie nie lubi . Jak bardzo się tym przejmowałam to każde jej słowo obracałam przeciwko sobie, odkąd nie zwracam na to uwagi i o tym nie myślę jest ok. Można powiedzieć , że robię dobrą minę do złej gry. Mam o tyle dobrze że nie mieszkamy w jednym mieście i widzimy się raz na miesiąc albo dwa:P . no i oprócz mnie ma jeszcze trzy "synowe" więc ma do kogo porównywać. Jak już nam się uda zafasolkować to będzie armagedon , że szkoła jeszcze nie skończona już bejbi .
Także morał jest krótki życia z teściową się nie układa i nie warto się przejmować:P

reklama
A dziękuje, lepiej... Mdłości troszkę ustąpiły na szczęście, mam L4 do jutra włącznie więc jeszcze korzystam, wizytę u ginekologa mam 16.06 i chyba poproszę o L4 na stałe, wiem, że trochę wcześnie ale z drugiej strony dlaczego mam z tego nie skorzystać. Jak chodzę do pracy to się w ogóle nie wysypiam, śniadania jem takie byle jakie a jak jestem w domku to całkiem inaczej... ja pracuję w państwówce więc tam wszysztkie kobiety w ciąży idą szybko na L4! A co do nowych objawów to tylko zmęczenie póki co...

Olcia a kto ma nową fasolkę??/ Bo ja przyznam się, że nie czytałam

Ostatnia edycja:
CZesc dziewczyny

DSC_5335.jpg

to mój wczorajszy teścik z drugą bladą krechą ale jest bardzo nieostre zdjecie tak jak mówiłam przy złym naswietleniu i lampie a dzisiaj juz zupełnie wysechł test i obie krechy mocno zbladły wiec wkleje wam jutrzejszy tescik mam nadzieje z dwoma mocnymi krechami:)

widzicie w ogóle tu tą krechę?? bo zdjecie jest fatalne a na zywo normalnie test ma dwie krechy bez żadnego przyglądania ....eh juz sobie cos wkrecam....grr

dzisiaj byłam zrobic bete i się załamałam:(
byłam w przychodni obok mnie która wysyła próbki do lab i sa na drugi dzien a babka mi powiedziała ze bedą dopiero w srode....grrrr

w srode chyba pojade do jakiegos lab we Wrocku zeby miec od razu wyniki a nie tyle czekac...
eh

Ostatnia edycja:
Ja oglądałam :-) byłam za Adą, bo podoba mi się jak śpiewa, ale jest ona za nieśmiała do tego.. cieszę się bardzo,że Gienek wygrał ;-) bo zasłużył;-)

Sog gratuluje, na zdjęciu ciężko dojrzeć ale coś widać!! W każdym bądź razie już gratuluje!!!!!!

kwiatuszku ja też chciałam, żeby Ada wygrała bo uważam, że Gienek fałszuje ale to było raczej pewne bo on miał ogromnie duże poparcie u widzów, najważniejsze, że nie wygrał Michał mimo, że śpiewa pięknie jest strasznie zarozumiały i to mnie zraziło do niego, wręcz zakochany w sobie, przynajmniej ja to tak odbieram i dlatego chciałam zapytać jaka była jego reakcja na wygraną Gienka>>

Chyba już nie muszę pisać , że Soglam :-)

Ja oglądałam i bardzo się ciesze , że nie wygrał Szpak :P . Ale i tak prawda jest taka że kto miał ich zauważyć to zauważył , i każdy z nich ma szanse na zrobienie kariery :].

Ta druga kreseczka wyszła bardzo bledziuchna ale i tak nie da się jej nie zauważyć :)Gratulacje:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry