• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Klari zrób tak jak Magda pisze, spróbuj jeszcze 10 a jak nic nie wyjdzie to do ginekologa!! Oczywiście trzymam kciuki i mam nadzieję, że zobaczyć piękne II krechy!!!!!

Magda w jaki sposób dowiedziałaś się tak okropnej rzeczy??? :szok: A z drugiej strony mogłaś jej powiedzieć, że Ty też jej nie lubisz :P:P:P A tak na poważnie to chyba nie powiedziała Ci tego bezpośrednio??

Nie ;-) powiedziała to mojemu przyszłemu szwagrowi ;-) ale powiem,szczerze,że nie byłam zaskoczona, zrobiło mi się przykro.. bo trudno,żeby nie, ale jakoś potem to po mnie spłynęło.
Szwagra przyszłego mam zajebistego ;-) ale jego dziewczyna też nie lubi jego matki, ba nawet jej unika.

Magda nie za fajna sytuacja ale ja też bym się pewnie nie przejęła bo w sumie to obca baba :D Masz swoją mamę a ona to sobie może... Może ta kobieta w ogóle nikogo nie lubi kto ma bliższy kontakt z jej synami??
Klari no idź tylko nie porozjeżdżaj ludzi na ulicy!!!

Z tego co mi wiadomo.. to jej syn powiedział,że ona nawet ich nie lubi..
wiesz ja z moją mamą nigdy nie miałam takich starć jak oni z nią.. ja z moją mamą mogę o wszystkim porozmawiać.. jest moją przyjaciółką a zarazem rodzicielką, więc jest obustronny szacunek..
ale teraz wiem,ze M. uspokajając mnie słowami "przestań, moja mama Cię lubi" nie miał racji, jednak moja intuicja robi swoje.. ;-)

Heh no nie ma co, kobieca intuicja jest niezastąpiona, ja nie mam tego kłopotu bo mam fajnych teściów ale uważam, ze Ty nie powinnaś się w żadnym wypadku tym przejmować, tym bardziej, że masz wspaniałe oparcie w swojej mamie to co tam jakaś baba...

Hmmm no ja chyba bym po prostu unikała a w razie bliższego kontaktu odpowiadała bym ewentualnie na zadawane pytania ale bez większego zainteresowania... Myślę, że sama się po pewnym czasie zorientuje, że wiesz i może zrobi się jej głupio. Dorosła osoba a nie zdaje sobie sprawy, że takich rzeczy się po prostu nie mówi. Moim zdaniem powinna to zachować dla siebie albo ewentualnie powiedzieć jakiejś swojej koleżance a nie synowi, z którym masz kontakt :dry: dziwna baba

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry