• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
no strasznie cicho... czyzby wszystkie se gdzies poszly??? do facetow?? ael tez znikla pytalas sie i napisalam a ty nic na to nie napisalas...

magda a ty co myslisz o wykresie??bo bardzo lubie gdy mi pod wykresem piszesz:-)bardzo mi milo wtedy dziekuje :-)

Wezwana do tablcy się odzywam ;-) u mnie 6 dpo ( domniemanej) też tak tempka drastycznie spadła a potem szła w górę, dziś w dniu spodziewanej @ mam 36,5.. więc ja nie zafasolkowałam, czekam na @ juz czuje sie fatalnie :/
zobaczymy co z tą tempką będzie jutro.. u Ciebie nie da się wyznaczyć fl.. bo nie wiadomo kiedy ta owulka była, ale od następnego cyklu bedziemy obie się kontrolować i przypominać :-) Ty zafasolkujesz a ja będę się cieszyć ;-)

Dzień dobry, nareszcie mogę spokojnie usiąść przy laptopie bo przez weekend miałam szkołę i do tego jeszcze egzamin :dry: ale już weekend minął i mam spokój na 3 tygodnie... Możecie mi w skrócie przybliżyć czy coś się ciekawego wydarzyło przez weekend??

Klari ale ile dni po spodziewanej @????

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry