• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Nie dziękuj ;-). No takie fluidki od takich dziewczyn to na pewno się uda :-).
A i zapomniałam wspomnieć, że (.)(.) mnie bolą nadal a zawsze na początku @ już nie bolały

Ostatnia edycja:
no strasznie cicho... czyzby wszystkie se gdzies poszly??? do facetow?? ael tez znikla pytalas sie i napisalam a ty nic na to nie napisalas...

magda a ty co myslisz o wykresie??bo bardzo lubie gdy mi pod wykresem piszesz:-)bardzo mi milo wtedy dziekuje :-)

Ostatnia edycja:
Atan ja robiłam testa 26dc czułosc 10 i jedna krecha
a dzisiaj robiłam 30dc czułosc 25 i druga krecha bledsza ale normalnie widoczna nie pod żadne światło ani nic

Ostatnia edycja:
Atan wiesz co mnie się wydaje kochana, że po prostu masz przebarwiony śluz tak jakby po środku cyklu, a sam cykl chyba Ci się wydłuży.
No nie wiem do końca, nie znam się ale mi na to wygląda, bo raczej niemożliwe że i tak nawet przy skróconych cyklach masz już 19 dc podbarwiony śluz.

reklama
niemozliwe co ?? bo sie zgubilam alredka;-) zagniezdzenie czy co ??bo na okres za wczesnie to napewno a co do dlugosci to ja sama niewiem i to jest najgorsze bo jak wiedzialam ile dni to bylo latwiej...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry