Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Miałamale nie kupiłam bo nie zdążyłam bo się nad wodę szykowaliśmy ale dobrze, że nie kupiłam bo dziś jakieś malutkie plamienie się zaczęło i zobaczymy do jutra co to będzie.
Klari to ja trzymam kciuki żebys do lutowego grona zafasolkowanych dołaczyła....przeciez plamienia w ciązy się zdarzają...&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
cięzaróweczki kochane...a napięcia w brzuchu to całkiem normalne prawda?? i lekkie kłucia jajniczków??od piątku mam napięcia w brzuchu ale to absolutnie nic podobnego do tych okresowych i to tez było oznaką mała ze cos się swieci...
Znaczy co masz na myśli przez te napięcia? Wiesz kochana, jak by Ci teraz wypadał termin @ to wszystkie bóle, kłucia jajników etc można zwalić na to. Po prostu @ wypadałby w takim a takim terminie więc jakiś ból się pojawia. Te ból jak na @ w ciąży to takie małe skurcze, ale póki nie plamienia wszystko jest ok, nie ma się co martwić.cięzaróweczki kochane...a napięcia w brzuchu to całkiem normalne prawda?? i lekkie kłucia jajniczków??od piątku mam napięcia w brzuchu ale to absolutnie nic podobnego do tych okresowych i to tez było oznaką mała ze cos się swieci...