• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Klari, a jak u Ciebie? miałąś dziś testa kupić! :)

Fonia, nic nie szkodzi :) a nie sprawdzałam czy dotarł :) potem to zrobie, narazie piszę pracę zaliczeniową z Socjologi i na przemian Was czytam :)

w sumie donia po tym 12 tyg mozesz powiedziec jesli musisz przedłużyc umowe a jesli nie to nie:) w tym tylko rozumieniu...

a ja mam taki urok osobisty i zapła do pracy ze pewnie odrazu mi po probnym przedłuzym i nie bede się bawic w papierki hehe...

Miałam :-p ale nie kupiłam bo nie zdążyłam bo się nad wodę szykowaliśmy ale dobrze, że nie kupiłam bo dziś jakieś malutkie plamienie się zaczęło i zobaczymy do jutra co to będzie.

Klari to ja trzymam kciuki żebys do lutowego grona zafasolkowanych dołaczyła....przeciez plamienia w ciązy się zdarzają...&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

cięzaróweczki kochane...a napięcia w brzuchu to całkiem normalne prawda?? i lekkie kłucia jajniczków??od piątku mam napięcia w brzuchu ale to absolutnie nic podobnego do tych okresowych i to tez było oznaką mała ze cos się swieci...

Ostatnia edycja:
Miałam :-p ale nie kupiłam bo nie zdążyłam bo się nad wodę szykowaliśmy ale dobrze, że nie kupiłam bo dziś jakieś malutkie plamienie się zaczęło i zobaczymy do jutra co to będzie.

Klari litości nie masz :) każesz nam czekać?
ja tez miałam delikatnie podbarwiony śluz w dniu @

a któraś z dziewczyn prosiła o fluidki, Hera to Ty?
to proszę
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
na razie tyle, po 27 VI będzie więcej

dagne a teraz Ty mnie przechrzciłaś :-)

Ostatnia edycja:
Ja już mam drugi dzień po terminie @ ach nie mogę się jutra doczekać. ;-) Samą siebie trzymam w strasznej nie pewności ale wolę poczekać do jutra.
Soglam ja też mam tak czasami jakby napięcia brzuchu i czasem lewy lub prawy jajnik zakuje.

Klari to ja trzymam kciuki żebys do lutowego grona zafasolkowanych dołaczyła....przeciez plamienia w ciązy się zdarzają...&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

cięzaróweczki kochane...a napięcia w brzuchu to całkiem normalne prawda?? i lekkie kłucia jajniczków??od piątku mam napięcia w brzuchu ale to absolutnie nic podobnego do tych okresowych i to tez było oznaką mała ze cos się swieci...

soglam ja nadal mam napięcia w podbrzuszu i jajnik mnie ciągnie ale to dlatego, że mam tam cystę 3,5cm
więc nie martw się to zupełnie normalne,w końcu cos Ci się tam rozrasta

Znaczy co masz na myśli przez te napięcia? Wiesz kochana, jak by Ci teraz wypadał termin @ to wszystkie bóle, kłucia jajników etc można zwalić na to. Po prostu @ wypadałby w takim a takim terminie więc jakiś ból się pojawia. Te ból jak na @ w ciąży to takie małe skurcze, ale póki nie plamienia wszystko jest ok, nie ma się co martwić.
Na te bóle spokojnie nospę możesz łykać.
I najważniejsze jak beta się ładna potwierdzi, a po kilku dniach zaczniesz plamić czy jakieś kropelki krwi w śluzie to na ostry. Tego nie wolno bagatelizować.

Ale jak moja ginka mi powtarza gdy są tylko bóle, jest ok. Gdy do bóli dochodzi plamienie już nie jest ok i trzeba interweniować u lekarza.

Mordowałam się dziś przeokropnie w tym upale, niby nasz pokój najchłodniejszy w całym domu...nic z tego, było mi momentami tak gorąca, że myślałam, że skórę mi wypali. Wiatrak nic nie daje, zimny mokry ręcznik też nie, woda chłodna nic, lody nic, masakra...

reklama
Ael to u mnie w domu by ci było super bo u mnie się otwiera okna żeby ogrzać choć trochę mieszkanie ja często to pod kocem siedze albo wychodzę na podwórko żeby się ogrzać :-p

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry