• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

witam Kobietki;-)
Ja własnie wróciłam z Jarosławca ;-( JUTRO DO PRACY rano miałam na papierku śluz różowy z domieszka jakby krwi brzuszek nie boli wogle to mój wykres SkarbMamy - atan
soglam NIE WIEM CZY PISALAM ALE JESZCZE RAZ gratuluje I TRZYMAM &&&&&&&&&&&&&&&& ZA BETKE :-)jak myslicie co to moze byc to na plamienie nie wyglada bo tylko 2 razy mialam taki śluz,,, mam dzis 19 dc a owulka jesli byla to 9 lub10dc

Ael współczuję temperaturki ja tez sie grzałam w samochodzie a jak w korku staliśmy to juz wogle,,, goraco a w pokoju mam 28,5 stopni i chodzi wentylator nic prawie nie daje...

Ostatnia edycja:
reklama
O ja też dziś miałam tak jak Atan tylko że jak ja poszłam pierwszy raz do kibelka to miałam dwie kropki krwi w śluzie a jak drugi raz to śluz był taki blaaaado różowy.

witam Kobietki;-)
Ja własnie wróciłam z Jarosławca ;-( JUTRO DO PRACY rano miałam na papierku śluz różowy z domieszka jakby krwi brzuszek nie boli wogle to mój wykres SkarbMamy - atan
soglam NIE WIEM CZY PISALAM ALE JESZCZE RAZ gratuluje I TRZYMAM &&&&&&&&&&&&&&&& ZA BETKE :-)jak myslicie co to moze byc to na plamienie nie wyglada bo tylko 2 razy mialam taki śluz,,, mam dzis 19 dc a owulka jesli byla to 9 lub10dc

Ael współczuję temperaturki ja tez sie grzałam w samochodzie a jak w korku staliśmy to juz wogle,,, goraco a w pokoju mam 28,5 stopni i chodzi wentylator nic prawie nie daje...

Atan cięzko powiedzieć bo masz dziwny cykl, ale może to też być zagnieżdżenie, termin nawet by się zgadzał a moze to jakies sprawy hormonalne, wiem że cierpliwość nie jest mocną stroną zadnej z nas ale trzeba czekać

a ja mam w domku w sam raz, zaleta mieszkania północ-południe :)

ja wogle zgłupiałam bo kalendarze mowily ze mam miec owulke 30.05 wiec przytulanko wczesniejsze bylo takie spontaniczne wogle nie myślałam o dzidzi a tu jak dostałam w koncu 27.5 termometr to zaraz zaczęłam mierzyć i ze testy owu dopiero pozniej uzywac wiec pozniej zaczelam ale kazda z kazdym dniem byla slabsza kreska jedynie w dniu co mialam zaczac byla ciemniejsza ale nie taka sama wiec mysle ze owu mmogla byc wczesniej ,,,a normalnie tak wczesnie nie zaczynam przytulanek a tu maz mial ochote ;-)wiec moze cos z tego wyjdzie bo ogolnie calyczas mowilam nic z tego nie bedzie az do ostatniego snu w czwartek jak mi sie coreczka śnila ze ja karmilam i ze caly czas spala a i miala takie słodkie niebieskie oczy;-) te oczy mnie uspokoiły i od tego dnia zaczelam myslec a moze cos to znaczy bo od tego dnia taka weslola i spokojna bylam;-)choc krotko spalam bo sszykowalam sie na wyjazd a dzisiaj rano ten śluz az mnie zdziwilo i zaczelam liczyc dni i mysle ze to moze byc maz mowi ze napewno a ja nadal sceptycznie i zastanawiam sie w ktorym dniu zatestowac;-)
Klari tylko ja mam 19dc wiec za wczesnie na malpe i do tego wogle mnie nie boli tylko raz poczulam ale nie jajniki tylko tak bardziej na środku bol ale bardzo slaby ,,,

Atan dzieki za gratulacje...a ja w takim razie trzymam kciuki za ciebie:)
zatestuj najlepiej w dniu @ ja testowąłam a i tak jest jasna krecha a czasem nawet i I wychodzi a druga dopiero kilka dni pozniej...nie ma co przed @ testowac bo szkoda nerwów....a jeden raz na 1000 wychodzi tak jak najszej vanili
a jak zatestujesz wczesniej przed @ i bedzie jasna krecha a potem pryjdzie @ to pomyslisz ze mikroporonienie i bedziesz się stresowac....na prawdę uwierz mi że warto czekać i się pomeczyc...zajmij się czyms innym...wiem ze trudno ale się da:):)

dzieki slogam tylko ja niecierpliwa jestem ;-) a jakiej czulosci robilas test??i zastanawiam sie czy nie zrobic np. w sobote ;-)bo dluzej chyba nie wytrzymam choc zobaczymy;-) teraz byl bardziej bezowy śluz ...

Atan wiem :-) Ja mam już jeden dzień lub dwa po terminie @ i ten ból jajników czy takie napięcia brzucha to też takie leciutkie były. Chyba zaraz się położę spać żeby szybciej mi zleciał czas do jutra :-p

klari ja bym juz leciala do apteki 24h nie wytrzymalam bym;-)
Ael ja ostatnio mialam 26lub 25 dniowy cykl a wczesniejszy 29 a jeszcze wczesniejszy28 wiec niewiem... ilu dniowy bedzie a mam 19dc

Ostatnia edycja:
reklama
Atan kurde właśnie się też sobie dziwię, że taka spokojna jestem z tym testowanie tylko nie mogę się jutra doczekać a tak to to spokojna jestem jakoś.
Trzymam kciuki żeby się udało teraz i żeby to było teraz super zagnieżdżenie i później test pokazał II krechy :-) &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry