• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
To mój jest wyjątkiem :) On wiedział, kiedy są dni płodne, doskonale wiedział, kiedy owu :) I ta wiedza mu wystarczała :)

MAg, bardzo dobra decyzja :)

Mag!!!!!! No aż muszę zainterweniować!

Kobitko, błagam Cię nie wolno się poddawać, patrz np na naszego Asiolka. Kobita ma tyle energii i wiary w sobie, że w końcu zajdzie w tą ciążę (co nawiasem się jej uda) no więc czemu Ty kochana wątpisz? Nie łamać mi się, najwyżej co możesz połamać (choć mocno niezalecane) to małego paluszka u nogi.
Jedno niepowodzenie nie powinno stworzyć w Tobie takich wątpliwości, ujmując rzecz ogólnie, nie powinno wręcz.

Zrób jak Soglam, nasza odpuściła, ale nas nie zostawiła, zaczęła robić ze sobą porządki, kochała się jak wariatka ze swoim małżem, a jak przyszło co do czego to ooo fasola!!
Zobaczysz, że i w Twoim przypadku tak będzie. Za bardzo wszystkim się przejmujesz, za mocno, Ci mówię ja.

Co do rozmowy z Twoim, kobito Ty się nie zastanawiaj tylko na spokojnie porozmawiaj ze swoim. Odłóżcie takie typowe starania, a po prostu zacznijcie cieszyć się chwilą, sobą wzajemnie, małymi codziennymi przyjemnościami, seksem jako seksem. Wyluzujecie wtedy oboje, a wasze organizmy tak odpoczną, że za miesiąc góra dwa Ty już będziesz miała fasolkę w sobie a Twój będzie Cię na rękach nosił.

Ja tak czuje, że Ty bardzo spięta jesteś, a to niedobrze. Wyluzować mi się już! Dajcie sobie czas na odpoczynek i luzowanie, nie naciskajcie na fasolę, przyjdzie w swoim czasie prędzej czy później. Potem będziesz bardzo zaskoczona pozytywnym testem i faktem jak fasola szybko rośnie.
Ja tam nadal w Ciebie mocno wierzę i to się nie zmieni :*

Głowa do góry, z tych niepowodzeń malutkich, warto wyciągać wnioski i iść dalej z podniesioną głową, nic nie może Cię zatrzymać tylko Ty sama.

uciekam na zakupy na obiad zrobic sie w miare troche na bustwo zeby nie bylo widac ze znowu plakalam przelamie sie i dzis mojemu powiem co zamierzam czyli odpoczac od staranek buziaki do uslyszonka

Dzieki AeI wiem luz luz i luz napewno was kochane nie opuszcze nawet na czas jak bym miala sie nie starac

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry