Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
No to wskoczę dam wam tylko pieniądze za nadprogramowe przekroczenie wagi bagażu XDAel wskakuj ;D
ja zmieniłam z trudniejszego nazwiska, na łatwiejsze. A chciałam zostać przy swoim, ale nie zgodziła się zaraza... A w sumie i lepiej...
chociaż potem każde imię przylgnie do dziecka...powiem Ci że nie znosiłam imienia Karol, kojarzyło mi się z jakimś głupkiem, debilstwem
poszłam potem na praktyki do przedszkola, i tam był mały Karol.....jejku jakie to dziecko było słodkie, od razu zmieniły mi się poglądy, pewnie jakbym spotkała jakiegoś małego pięknego Huberta to też bym się zakochała w imieniu:-)kiniuś dopóki @ nie ma to jest szansa...ale koniecznie musisz się odstresować...zafunduj sobie jakies spa,wizyte u kosmetyczki albo to co lubisz i jak nie jestes zafasolkowana to w mig przyjdzie @....wiem że to żadne pocieszenie ale zawsze coś...hej wszystkim
Vanilia miło że pytasz,
robiłam dziś pre-test ale to samo co 2dni temu, czyli jedna krecha ...już tracę nadzieję, jest 33dc @nie ma, a ostatnie 3 cykle to 27,29,29..
nie wiem czy badanie hcg mialoby sens teraz po dwóch testach negatywnych.
Zapisałam się do swojego gin na jutro..(mam taki pakiet pzu konmfort i specjalistów z dnia na dzień ) wiec pójdę . A symptomów brak nadal wszelakich///
ogarnął mnie smutek z samego rana zaraz po teście, ale powoli wracam do formy, muszę koniecznie zrzucić z siebie te kg stresu..może tu tkwi przyczyna..ale jak nie mieć nadziei:-(
.
.
.