• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Ha ha ha faceci zawsze opóźnieni :-D.
Mój to już zapowiedział z kolegą, że jak się nam urodzi dzidzia to trzy dni mają wyjęte z życiorysu :-p.

A spełniona kim jesteś.? he he

Atan dobranoc ;**

Ja dziś oglądałam na VOD dobry serial "Seks nastolatków" ja myślałam, że w Polsce jest strasznie a co dopiero w Wielkiej Brytanii..

Ostatnia edycja:
Haha Klari to pytanie to jeszcze nie w czasie. Mam pomysł jakiś na siebie ale szukam dalej inspiracji. Po 3 latach na Pwr odechciało mi się studiowania zarządzania, to nie było dla mnie (chociaż zarządzanie personelem nie pogardzę). Zawsze lubiłam fotografię w przyszłości wystudiuje sobie ten kierunek. Potem geografię specjalność klimatologię z meteorologią no może gdzieś na końcu skończę zarządzanie w tylko tym słowa znaczeniu (nic doczepianego, jak informatyka na pwr, to była jakaś pomyłka).
A tak pomysł na interes swój mam, więc po odchowaniu dziecka może uda mi się z tym wystartować, a chce też iść w kierunku zarządzania nieruchomościami, obrotem nieruchomościami. Jak dla mnie super sprawa.
No i może gdzieś po drodze otworzę jakiś hotel albo restaurację, kto wie, może jak uda mi się kiedyś kiedyś (w marzeniach) wykupić oleśnicki zamek to będzie jedno i drugie :-D

Ael to ty masz jakiś eliksir młodości..? :shocked2: Ooo jak coś z restauracją to ja wysyłam ci CV w sprawie pracy he he ;-)

Ja jak na razie to chcę iść na AWF i później marzy mi się praca w jakimś klubie fitness czy coś takiego :-) Albo założenie własnego klubu.

Ael to ty masz jakiś eliksir młodości..? :shocked2: Ooo jak coś z restauracją to ja wysyłam ci CV w sprawie pracy he he ;-)
Jaaa? Eliksir młodości? Nieeee.... ja po prostu mam tysiąc pomysłów na minutę i takie małe ambicje XD
Ja kobieta orkiestra jestem, siedzieć w jednym miejscu nie lubię. Nie dla mnie byłaby praca w biurze przy papierkach bo był popełniła harakiri normalnie.
Po prostu taka dziwna wyszłam rodzicom XD chociaż czasem mieli ze mną niezłe piekiełko :-D

Beka no wiesz coo, te Twoje 60 lat widzisz robi swoje :P

Dla mnie też nie jest papierkowa robota. Wole jak się coś dzieje. Jak by miała siedzieć tak za biurkiem przy tych papierkach to bym poszła się powiesić prędzej. ;-)
Ze mną też rodzice nie mieli łatwo ale chociaż wyrosłam na normalną dziewczynę nie to co moja siostra...

reklama
Dżisyyys mam obleśnego faceta, bleeeeeh!!!!
-Ty chrapiesz!
-Ja wiem, że chrapie ale mnie to zwisa...
-Ale mnie to nie zwisa bo ja się przez Ciebie po nocach budzę!!
-No wiesz mnie wisi jeden Tobie wiszą dwa....

Noż ja piernicze mać... Kurna nie chajtam się z nim.....

Lovka, a czemu źle zrobiłaś, patrz na to z innej strony. Umiesz anglik perfekt!! :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry