reklama
jeera86
Fanka BB :)
Niech się ta zima troszeczke wstrzymaPan "Pogodynek" zapowiada, że w przyszłym tygodniu zaczyna się zima)
anuszka
stara-czka
jeera86 zależy jakimi drogami będziesz jechała...
polskie drogi zima sa przejezdne chyba ze spadnie śnieg i ty będziesz jechala podczas śnieżycy... a tak to jest ok...
ja jezdze duzo samochodem z mezem po Polsce od śląska po mazury, przez stolice i powiem ci ze ok ...
polskie drogi zima sa przejezdne chyba ze spadnie śnieg i ty będziesz jechala podczas śnieżycy... a tak to jest ok...
ja jezdze duzo samochodem z mezem po Polsce od śląska po mazury, przez stolice i powiem ci ze ok ...
anuszka- twój mąż handlowiec ?? Mój jestt regionalnym i tez z nim duzo po Polsce jezdze![]()
amalfi- dziś nie bzyknełam
Bo żadnych płodnych nie ma
na TO jedna kreska jak byk!!! Wiec szkoda zołnierzy....a tak liczyłam ze owu w tym cyklu przyjdzie wcześcniej
Do tego ten dziwczny sluz...chyba to jakas infekcja :/
A ty co sie nie meldujesz na prywtanych lekcjach?? Jeszcze wklejania zdjec nie opanowałać w 100%
Choc dzis już ide spać ale prosze jeszcze na choc jedna lekcje sie zameldowac bo mam kilka pomysłow jak ci uławtić zycie 
A ty co sie nie meldujesz na prywtanych lekcjach?? Jeszcze wklejania zdjec nie opanowałać w 100%
oczekujaca1985
Zaangażowana w BB
Czesc Dziewczynki - dopioero z pracy przyszlam i sie bardzo ciesez bo widze ze w dobrych humorkach
Anna dziekuje bardzo za wpisanie na liste, ja tez piłam ziółk a Ojca Grzegorza na schorzenia kobiece
Nawet mi smakowały - ale ja zawsze miałam dziwny smak, zobaczysz z czasem sie przyzwyczajisz, super ze ememk tak do tego podchodzi
Co do spania to sie zdodze ja tez tak mam- zasypian na stojaco
zaraz po wstaniu, ale tak od zawsze
Devi bzykaj sie o kazdej porze moze to pomoze hihihihihihihi, kto wie moze to recepta
Lilopu - to ty sie nadzwigasz kobito - my na szczescie mamy winde - choc ja jej nie uzywam bo to tylko jedno pieterno - ale moj m ja uwielbia
Dobra lece spac bo jutro rano do pracy
Buziaczki
Anna dziekuje bardzo za wpisanie na liste, ja tez piłam ziółk a Ojca Grzegorza na schorzenia kobiece
Nawet mi smakowały - ale ja zawsze miałam dziwny smak, zobaczysz z czasem sie przyzwyczajisz, super ze ememk tak do tego podchodzi
Co do spania to sie zdodze ja tez tak mam- zasypian na stojaco
Devi bzykaj sie o kazdej porze moze to pomoze hihihihihihihi, kto wie moze to recepta
Lilopu - to ty sie nadzwigasz kobito - my na szczescie mamy winde - choc ja jej nie uzywam bo to tylko jedno pieterno - ale moj m ja uwielbia
Dobra lece spac bo jutro rano do pracy
Buziaczki
reklama
kwiatuszekq20
Fanka BB :)
Niezłe zdjecia
Podziel się: