czesc kobietki

co do instynku macierzyńskiego to ja go nigdy nie odczuwałam a teraz tez jeszcze się nie odezwał mimo ze jestem w ciązy...hehe
w ciązy ( ale tylko w ciązy bez dalszych konsekwencji

) zawsze chciałam być wiec jedynie na babki w ciązy lubie patrzec i takie maleństwa które jeszcze chodzic nie potrafią ale jak tylko zapłączą to juz mi się nie podobają hehe....
ja dziwna jestem ale pewnie całe te zauroczenie zostawiam dla własnych pociech,bo w końcu musi mi się odmienic...prawda???
truskawicaja tez byłam w pełni spełniona w seksie przed ciąża i sądziłam ze lepiej byc nie moze...a jednak wyższy poziom doznan jeszcze istnieje,wiec polecam

Magdano to łądne plany wam się szykują w UK,oby się udało....daleko od teściowej w koncu twoje marzenia się spełnią
OLciakochana a tobie się te plamienia pookresowe skonczyły??? w którym dniu cyklu jestes?? moze uzyj testów owulacyjnych w tym cyklu zeby wysledzic owu...

Basatikochana we wszystkim przychodzi kryzys ale może potrzebny wam jest oddech??? jak uzywasz obserwacji,mierzenia tempki,testów owu to moze porzuc to wszystko na ten cykl,nie wyliczaj i kochajcie się tylko wtedy kiedy bedziecie mieli na to ochote...a jak nie to moze poczekajcie do jakiegos urlopu i tam nic nie bierz i zafasolkujesz

trzymam kochana kciuki za wiarę w cud i przesyłąm fluidki~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
skarpetajak się bardzo czegoś chce to świrowanie na tym punkcie i widzenie pożądanej rzeczy jest w to wpisane nie jako,wiec nie martw się kobieto...jesteś normalna hehe

a ja mosno trzymam kciuki za srode i sle fluidki~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
magentazrób kochana jak uważasz tylko pamietaj że najlepiej zawsze robic w zgodzie z własnym sumieniem i jak zechcesz odpocząc ale szybciej wrócic do staranek to się nie blokuj bo organizm tez nam daje znac kiedy jest gotowy....trzymam kciuki za wszystko u Ciebie,zeby było tak jak chcesz no i udane zakupy dzisiaj....wykorzystaj męzczyzne jak się sam oferuje,bo moze się to nigdy nie powtórzyc...

Klaritrzymam kciuki za egzamin...ja taki miałam 8 lat temu koło 20 czerwca.....ale ten czas leci...eh, ja zdawałam z hotelarstwa...a ty do czego podchodzisz??
Krakwitam serdecznie....moze zastanówcie się nad odstawieniem tabletek juz teraz bo kazdy organizm inaczej się przestawia i moze to potrwac dłuzej niz myslicie,zdązyc poznac sówj organizm a po slubie w odpowiednim czasie zacząc się starac....
trzymam kciuki kochana&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
a jak przygotowania do slubu??? wszystko juz macie ząłatwione??bierzecie w Polsce czy UK???
A ja poiem wam kochane że od zawsze swiowałam na punkcie maleńkich bucików i zażyczyłam sobie za 3 tyg na moje urodziny od męża taką jedną parę...ale mąz się obawia ze po tej parze juz kupie kolejne 10 wiec się broni przed kupnem hehe...