reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Magda, chce rodzic na Łubinowej w Katowicach. Jak wyjdzie zobaczymy.
Aerleda piekny brzuch, a po co ten pas sie nosi bo ja nie wiedziec?
Przy przytrzymać brzuszek a mi dodatkowo wałki tłuszczowe spłaszcza XD

Dzwoniłam do mojej ginekolog i powiedziałam jej o tych mdłościach. Stwierdziła, że jeśli się pojawiły nagle i się utrzymują to musi być tego jakaś przyczyna, możliwe że coś z wątrobą. Kazała iść do internisty i ten ma mnie wybadać, więc na poniedziałek już się zapisałam...ehh...cudownie....

Ostatnia edycja:
A u mnie nieciekawie..
Bylam u kolezanki na ogrodzie gdzie biegaly psy pobawilam sie i wsiadlam z M. do auta jego.. i jak mnie nie rozbolała głowa.. nagle dostalam wypieków na twarzy i uszach.. zaczęły mnie piec uda, ręce zaczęly swedzieć, dostałam mdłości.. myślałam,że będę wymiotowac, wzielam zimna kapiel, ale wypieki nie zeszly.. czuje sie dziwnie.. glowa mnie jeszcze lekko boli.. :/ nie wiem czy wyolbrzymiam.. czy coś mi się dzieje..

A u mnie nieciekawie..
Bylam u kolezanki na ogrodzie gdzie biegaly psy pobawilam sie i wsiadlam z M. do auta jego.. i jak mnie nie rozbolała głowa.. nagle dostalam wypieków na twarzy i uszach.. zaczęły mnie piec uda, ręce zaczęly swedzieć, dostałam mdłości.. myślałam,że będę wymiotowac, wzielam zimna kapiel, ale wypieki nie zeszly.. czuje sie dziwnie.. glowa mnie jeszcze lekko boli.. :/ nie wiem czy wyolbrzymiam.. czy coś mi się dzieje..
Kochanie dostałaś udaru cieplnego więc dobrze zrobiłaś z chłodną kąpielą :-)
Teraz jest ok?

Nie wiem czy to udar.. to juz po 19 bylo :/
To nic, musiałaś się wcześniej wygrzać za bardzo. Wypieki na buzi i uszach mówią o przegrzaniu organizmu, który poprzez pot chce się wybronić. I jak pisałaś wszystko przeszło Ci po chłodnej kąpieli bo tak trzeba postępować podczas pierwszej pomocy przy udarze. Jeśli nudności i wymioty bądź wypieki będą się utrzymywać do lekarza szuraj.

Ciuszków mam sporo od kuzynki, jeszcze druga obiecała, więc luz. Przyjaciółka obiecała ubrania ciążowe. Kuzynka też przewijak, na razie nie wiem, czy taki na łóżeczko, czy z całą szafeczką. Łóżeczko mam wybrane, na allegro oczywiście :)

WYPRAWKA łóżeczko materac GP pościel + gratis (1670374742) - Aukcje internetowe Allegro

i wózek też mam :) RAF-POL WÓZEK SMART+FOTELIK+KOŁA POMPOWANE+TACKA (1641758612) - Aukcje internetowe Allegro

Ja chociaż jeszcze powinnam sobie odpuścić takie oglądanie i wybieranie, to nie moge bo mi to przyjemność sprawia... Mi sie podoba wózek tej samej firmy tylko inny model: RAF-POL WÓZEK FENIX 3w1 CHROM + SKÓRA + GRATISY (1641758607) - Aukcje internetowe Allegro niekoniecznie ten kolor (jest masa do wyboru) albo ten 3W1 NAJNOWSZY ZESTAW BABY MERC Q7-X + MEGA GRATISY (1650165330) - Aukcje internetowe Allegro a najbardziej ROAN MARITA 2011 SPAC.+GONDOLA+FOT. KURIER GRATIS! (1658422129) - Aukcje internetowe Allegro bo lubie klasyke kilka razy widziałam je na żywo i sie naprawde pieknie prezentuja zdecydowanie lepiej niż na zdjęciach...ale do decyzji jeszcze masa czasu...:) na pewno nie bede zostawiała wszystkiego na ostatnią chwile, bo zimą to cięzko jezdzić oglądać etc (bo kupie na allegor ale wymacam w sklepie:)) wiec pewnie już w październiku listopadzie bedziemy robić poważniejsze zakupy:)

reklama
Dziewczynki, ja tylko na chwilkę...
Vanilia testować będziemy w niedziele rano ;) Dobrze, bo mężuś będzie przy mnie...

A brzuch nadal pobolewa... :/

Do góry