reklama
Przy przytrzymać brzuszek a mi dodatkowo wałki tłuszczowe spłaszcza XDMagda, chce rodzic na Łubinowej w Katowicach. Jak wyjdzie zobaczymy.
Aerleda piekny brzuch, a po co ten pas sie nosi bo ja nie wiedziec?
Dzwoniłam do mojej ginekolog i powiedziałam jej o tych mdłościach. Stwierdziła, że jeśli się pojawiły nagle i się utrzymują to musi być tego jakaś przyczyna, możliwe że coś z wątrobą. Kazała iść do internisty i ten ma mnie wybadać, więc na poniedziałek już się zapisałam...ehh...cudownie....
Ostatnia edycja:
Magd.a
Fanka BB :)
A u mnie nieciekawie..
Bylam u kolezanki na ogrodzie gdzie biegaly psy pobawilam sie i wsiadlam z M. do auta jego.. i jak mnie nie rozbolała głowa.. nagle dostalam wypieków na twarzy i uszach.. zaczęły mnie piec uda, ręce zaczęly swedzieć, dostałam mdłości.. myślałam,że będę wymiotowac, wzielam zimna kapiel, ale wypieki nie zeszly.. czuje sie dziwnie.. glowa mnie jeszcze lekko boli.. :/ nie wiem czy wyolbrzymiam.. czy coś mi się dzieje..
Bylam u kolezanki na ogrodzie gdzie biegaly psy pobawilam sie i wsiadlam z M. do auta jego.. i jak mnie nie rozbolała głowa.. nagle dostalam wypieków na twarzy i uszach.. zaczęły mnie piec uda, ręce zaczęly swedzieć, dostałam mdłości.. myślałam,że będę wymiotowac, wzielam zimna kapiel, ale wypieki nie zeszly.. czuje sie dziwnie.. glowa mnie jeszcze lekko boli.. :/ nie wiem czy wyolbrzymiam.. czy coś mi się dzieje..
Kochanie dostałaś udaru cieplnego więc dobrze zrobiłaś z chłodną kąpielą :-)A u mnie nieciekawie..
Teraz jest ok?
To nic, musiałaś się wcześniej wygrzać za bardzo. Wypieki na buzi i uszach mówią o przegrzaniu organizmu, który poprzez pot chce się wybronić. I jak pisałaś wszystko przeszło Ci po chłodnej kąpieli bo tak trzeba postępować podczas pierwszej pomocy przy udarze. Jeśli nudności i wymioty bądź wypieki będą się utrzymywać do lekarza szuraj.Nie wiem czy to udar.. to juz po 19 bylo :/
No kochana nie dziwię się, że wystraszony.Nie no już przeszło.. ale była masakra :/ oklady sobie zrobilam.. M. przerażony![]()
Paluszek_
Fanka BB :)
Ciuszków mam sporo od kuzynki, jeszcze druga obiecała, więc luz. Przyjaciółka obiecała ubrania ciążowe. Kuzynka też przewijak, na razie nie wiem, czy taki na łóżeczko, czy z całą szafeczką. Łóżeczko mam wybrane, na allegro oczywiście
WYPRAWKA łóżeczko materac GP pościel + gratis (1670374742) - Aukcje internetowe Allegro
i wózek też mamRAF-POL WÓZEK SMART+FOTELIK+KOŁA POMPOWANE+TACKA (1641758612) - Aukcje internetowe Allegro
Ja chociaż jeszcze powinnam sobie odpuścić takie oglądanie i wybieranie, to nie moge bo mi to przyjemność sprawia... Mi sie podoba wózek tej samej firmy tylko inny model: RAF-POL WÓZEK FENIX 3w1 CHROM + SKÓRA + GRATISY (1641758607) - Aukcje internetowe Allegro niekoniecznie ten kolor (jest masa do wyboru) albo ten 3W1 NAJNOWSZY ZESTAW BABY MERC Q7-X + MEGA GRATISY (1650165330) - Aukcje internetowe Allegro a najbardziej ROAN MARITA 2011 SPAC.+GONDOLA+FOT. KURIER GRATIS! (1658422129) - Aukcje internetowe Allegro bo lubie klasyke kilka razy widziałam je na żywo i sie naprawde pieknie prezentuja zdecydowanie lepiej niż na zdjęciach...ale do decyzji jeszcze masa czasu...
reklama
Podziel się: