reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
dzień dobry :-) Chyba dziś jestem pierwsza. Widze że dośc spokojnie tu było wczoraj wieczorkiem... Pewnie wszystkie na przytulankach były...Ja się muszę czymś zając, żeby dzień mi przeleciał dziś.
Zauważyłm że coraz więcej forumowiczek, staraczek zachodzi. Czyżby to forum przynosiło szczęście???

Ja narazie na spokojnie siebie obserwuje. Dizś 5 dc. Także staranka przed nami ;-) Trzymajcie choc teraz za mnie kciuki, nie zapomnijcie... o mnie... Żeby tym razem się udało.

Basati kochana ja caly czas pamietam o tobie i trzymam &&& mocno :tak:
ja niestety znow dzis do pracy...a tak mi dobrze na wolnym bylo
no i mam nadzieje ze to forum i mi przyniesie szczescie w postaci "fasolki"

Witam dziewczyny i ja.. ja miałam fatalną noc :-( nie mogłam spać, jak usnęłam 2 godziny snu.. o 4:30 mierzyłam temp. i miałam 37.15 w pochwie.. o 6.30 nawet nie zmierzyłam bo budzik nie zadzwonił, obudziłam się o 7.30, gdzie już o tej porze miałam w pracy być.. więc nie zmierzyłam.. teraz siedzę i muszę unikać słońca.. Mission Impossible.. :-(

witam no wiec internet bedzie w poniedzialek montowany ;-) a ja w pracy usiadlam w czoraj nie mialam jak bylo urwanie glowy ;-(

widzialam ze zabolek czy jakos tak sorki za przekrecenie nika ;-) chciaal moj wykres to prosze SkarbMamy - atan

jakos ostatnio nie caly czas ale czesto mnie zakuje z lewej strony podbrzusze maz mowi ze to fasolka sie pcha do macicy mam nadzieje ze tak ;-) niemam sie martwic ze raz mi spadla tempka ?? bo sie wczoraj martwilam a nie mialam jak wam napisac ;-)

Ael śliczny ten pas ;-) a jaki brzuniooooo ;-) slodziasty ;-)

Lovka, kasia natka trzymam kciuki ja mysle ze za tydzien zrobie pierwszy test ;-) bo mysle ze w poniedzialek 27 by przyszla liczac ze faza lurtealna bedzie miec 14dni...mam nadzieje ze nie przyjdzie bo to dzien mojego urlopu i jade nad jeziorko do brata ;-)

No nie jak widze ze w koncu mam czas i lekarz wyszedl bo pacient nie przyszedl i moge pisac do was to was niema ;-(

Ostatnia edycja:
nio ale byla na styku dolnej lini bo 36,75 a mialam 36,74 czyli moze sie wachac w ta i spowrotem w tych liniach co faza lutealna wykazala ?? i jest nadzieja na dzidzie ;-)bo ostatnio pobolewa mnie brzuszek na dole i wczoraj nie moglam sutkow dotykac takie jakies wrazliwe byly ee nadal sa ;-)

Ładny masz wykres Atanku...

Napisz bierzesz jakies lekarstwa? wspomagacze? luteine czy coś w tym stylu??? oprócz kwasu foliowego???

reklama
nic nie biore jedynie kwas i od wczoraj jedynie ziołowy zakupiłam alveo bo ma mi na moja allergie pomoc i rzuciłam palenie odrazu gdy postanowilismy sie starac o dzidzie ;-)

Do góry