reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

No to super z tym paleniem. Witaj w klubie tych dla których zdrowie przyszłego dziecka jest najwazniejsze !!!:-)

reklama
z dnia na dzien nie palilam jhedynie raz sie w pracy zdenerwowalam i jak zobaczylam jedna kreske w 2 cyklu to na uspokojenie zapalilam a tak to juz nie pale ani jednego ;-)

magdo kochana ja tez kiedys maialam taki udar masakra ale pozniej to juz mi raczej było zimno wiem co to znaczy, u mnie 10dc wiec do staranek blizej niz dalej wczoraj moj juz chcial sie sexic ale mowie ze ma zbierac kijanki jak mu zalezy hehe

Fifka zaraz bys od Nas po łapkach dostała..

a ja mam nowy objaw.. im bliżej owu.. to nie moge słokiego jeść.. bo mnie cholernie piecze w żołądku :-( akurat pewnie płodne mi się zaczną w niedziele.. także prawie 2 tyg odwyku :-(

a co się dzieje z Atom:> zaciążyła i nie daje znaku zycia :-(

Ostatnia edycja:
reklama
Hej dziewczyny :) sorka, że ostatnio mało się udzielam, ale jestem na etapie przeprowadzko- remontu i dodatkowo sesji, więc wiecie same... ale jak tylko mam czas to zaglądam :) co tam nowego słychać??

Do góry