• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Aaaa... to trzymam &&&&&&

A moja 18-nastka tuż tuż :)

Moje samopoczucie w ciąży słabiutkie no ale cóż mój sie stara śniadanko z herbatką rano mi zawsze robi i koło łózka zostawia a i tak mnie mdli cisnienie mi czasami gwałtownie spada szok

mineralna kiedy urodzinki?? ja dopiero w pazdzierniku ;-)

22 czerwca kochana :) ale nie przywiązuje do tego wagi wiekszy to problem bo muszę iść do fotografa papiery o dowód , obchodze urodizny spokojnie mama robi mój ulubiony sernik na zimno nigdy do urodzin nie przywiązywałam takiej wielkiej uwagi

witajcie kobietki

Lovka trzymam mocno kciuki&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
mineralna...18 lat ...nice:):)
atan...wykres wygląda pięknie trzymam kciuki
Ael to przemagluj tego internistę co i jak bo kolezanka w 6-7 m-cu ciązy też miała silne wymioty i mdłości i okazało się ze dziecko ją uciskało na nerkę i taki skutek był...

Wszystkie dziewczyny przed i w trakcie owulki....nie wychodzic z łożka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Witam nowe staraczki:):)

Rozumie :)

Ja bym nie wytrzymała

ja 14 czerwca widziałam maluszka ładnie serduszko , rączki, nóżki a nawet mogłam policzyć palce :) przepływ krwi był pokazany i uderzenia serduszka 164 na minute :) ja byłam na badaniach w kierunku wad genetycznych , a mój teraz jest na urlopie 24 wróci ale będzie mega kolejka no ale zobacze może pójde bo usg nie będzie mi robił , szkoda że na tamtch badaniach nie było płci jeszcze widać no ale poczekamy.

Ja nawet juz poród mam zaplanowany a jeszcze daleko

reklama
Soglam a co lekarz zaradził tej koleżance?

Najpierw bezmyslnie przepisali leki które odrazu po zazyciu zwracała i jak wylądowąła w szpitalu odwodniona i wykonczona to zrobili badania i wykryli obciążenie nerek...i jakies tabletki przepisali na wzmos=cnienie funkcji...no i wymioty jak ręką odjęło...:)

mineralna ja wiem ze wszystko jest dobrze i tez jestem z tych niecierpliwych...i miałam umóioną wizyte na 22.06 ale wtedy nie jestem pewna czy zobacze serduszko...a nie chce powtarzac systuacji z przed dwóch lat,bo to by mnie kosztowało więcej stresu niz poczekanie tych kilku dni bez zmartwien ( poprzednia ciąza poszłam chyba w 6-7 tyg-zarodka i serca brak,sam pecherzyk,lekarz powiedział przyjsc za tydzien-znów zarodka brak-serca brak-poronienie zatrzymane-11 tyd.-szpital,4dni badan,łyzeczkowanie)

jestem po prostu dobrej mysli i wiem ze wszystko dobrze a czesto chodzic nie mam zamiaru jak nic się nie dzieje raz na miesiąc wystarczy,kolejna wizyte umówie na 12tyd i to juz bedzie konkretny dzieciaczek i tak poleci....
na razie ciesze się każdym dzien ciązy i nie wybiegam za bardzo w przyszłosc...nic kompletnie nie planuje:):)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry