M
mineralnakocica
Gość
A ja musze bo będę w prywatnej klinice rodzić więc musze się dowiedzieć czy moją wizje porodu spełnia
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
a ja poczytalam horoskop ;-) ale mi sie spodobal ;-)
Latem i jesienią Wenus sprzyjać będzie wszystkim Wagom. Wtedy też najlepiej podejmować życiowe decyzje i realizować plany. Niejeden związek na nowo scementuje podarunek od bociana.
A ja musze bo będę w prywatnej klinice rodzić więc musze się dowiedzieć czy moją wizje porodu spełnia
w prywtanej spełnią ale w państwowym szpitalu nie mam o czym marzyć.
poród rodzinny ale chce by mój przecinał pępowine i było to uwiecznione na filmie bądź zdjęciu ,
mi w szpitalu powiedzieli że na to drugie się nie zgadzaja a w klinice tak
a to ciekawe,bo we Wrocku jak i w mim rodzinnym malutkim mieście nie robią żadnego problemu ani z jednym ani z drugim, nawet mojej koleżanki meża pytali czy nie ma aparatu ze sobą bo by uwiecznili na zdjeciu przecinanie i jak maluch lezy na brzuchu...i to na nfz 4 latat temu![]()