• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
a ja poczytalam horoskop ;-) ale mi sie spodobal ;-)

Latem i jesienią Wenus sprzyjać będzie wszystkim Wagom. Wtedy też najlepiej podejmować życiowe decyzje i realizować plany. Niejeden związek na nowo scementuje podarunek od bociana.

Slogam nie dziekuje ;-) przydadza sie bo strasznie jestem ciekawa co z tego bedzie moj sie wczoraj wypowiedzial ze jak nic nie bedzie to tylko jego wina i musialam go pocieszac zeby sie uspokoil i nie gadal bzdur i ma czekac zobaczymy co z tego bedzie i ze ma sie tak szybko nie poddawac ahh ten to umie mi humorek zepsuc a ja ostatnio taka optymistyczna bylam a on mi zwatpienie dal...

Ostatnia edycja:
w prywtanej spełnią ale w państwowym szpitalu nie mam o czym marzyć.

poród rodzinny ale chce by mój przecinał pępowine i było to uwiecznione na filmie bądź zdjęciu ,

mi w szpitalu powiedzieli że na to drugie się nie zgadzaja a w klinice tak

no dlatego ten horoskop mi sie spodobal;-)a ppierwszy lepszy wpisalam horoskop w google ;-) wiec jest nadzieja ;-)
A co do porodu to ja niewiem nawet czy maz powinien byc przy mnie ;-)jakos sie nad tym nie zastanawialam ale chyba chwila pokaze jak to bedzie ;-)

Nad wykresem jest adres strony

w prywtanej spełnią ale w państwowym szpitalu nie mam o czym marzyć.

poród rodzinny ale chce by mój przecinał pępowine i było to uwiecznione na filmie bądź zdjęciu ,

mi w szpitalu powiedzieli że na to drugie się nie zgadzaja a w klinice tak

a to ciekawe,bo we Wrocku jak i w mim rodzinnym malutkim mieście nie robią żadnego problemu ani z jednym ani z drugim, nawet mojej koleżanki meża pytali czy nie ma aparatu ze sobą bo by uwiecznili na zdjeciu przecinanie i jak maluch lezy na brzuchu...i to na nfz 4 latat temu:):)

reklama
a to ciekawe,bo we Wrocku jak i w mim rodzinnym malutkim mieście nie robią żadnego problemu ani z jednym ani z drugim, nawet mojej koleżanki meża pytali czy nie ma aparatu ze sobą bo by uwiecznili na zdjeciu przecinanie i jak maluch lezy na brzuchu...i to na nfz 4 latat temu:):)

ja rozmawiałam i powiedział że wątpi że będzie taka możliwość i stwierdziłam nie będę ryzykować bo może będzie a może nie będzie a tak i tak lepszą opieke będe miała itd szwy rozpuszczlane a w szpitalu moja mam 2 czerwca 2011 r robiła i miała zwykłe

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry