• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
no widzisz :-)i wszystko jasne ;-) a mnie znowu zakulo ah niewiem czy to dobry znak choc horoskop mowi lato jesien to czas dla bociana wiec zobaczymy;-)

ja nie czekam na bol tylko zauwazam ten bol bo to takie klucie jaby cie ktos ukul gruba igla i tak mam od poniedzialku co jakis czas ukuje i zaczelam sie zastanawiac bo wczesniej nic takiego nie mialam na poczatku uznalam etam raz cos ukulo i spokoj a potem znowu i na nastepny dzien znowu a czasami duzo mocniej a czasem lekko wiec niwiem co myslec ale jestem cierpliwa;-) dziex ;-) za postawienie do pionu;-)

no to widze ze tak samo mam z tym termometrem patrze i oczy szeroko otwieram ;-) czy napewno urosla ;-) czy ni opadla a widze ze dzisiaj tu spokoj a ja niedlugo na zakupy do supermarketu;-)wiec narazie kochane ;-) trzymaj sie kasia :-) a mam pytanie czemu kasia,natka taki login?? kasia od imienia a natalia?? bo moj to atan od tylu to nata od imienia mego ;-)

reklama
alem się nażarła czereśni...łooooojjjj:-D
Tak nadrabiam, nadrabiam i widzę, że dyskusja o porodach była. Ja może nie w temacie ale mam koleżankę świeżo po porodzie i opowiadała, że w naszym szpitalu to i za rodzinny nie trzeba płacić i mozna robić zdjęcia a nawet filmiki. Fakt za znieczulenie się płaci ale to chyba wszędzie..... No i jest basen i piłki i coś tam jeszcze-nie znam się. Wiem to nie tylko od niej także coś w tym musi być....Także nie wiem czy znów taka duża różnica między kliniką a szpitalem

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry