Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
O RANY ! RANY ! RANY ! nie wytrzymałam............ ! i zrobiłam en test dziś jednak................... NIE WIERZE.... !
zrobiłam go i czekam....... jedna kreska , myślę sobie > NIECH to.... ;(.........
ale.. zaraz zaraz...... jest druga strasznie ale to strasznie bladziutka...... !!!!!!!!! Dzwonie do męża bo pojechał do rodziców !!!!

trzymam &&&
Witam, nie było mnie od czwartku i nie dam rady przeczytać wszystkiego co naskrobałyście przez te kilka dnibyłam sobie w górach i odpoczywaliśmy z moją fasolką... w czwartek miałam wizytę u gina i wyszłam bardzo niezadowolona... na monitorze niby było widać jak bije serduszko i w ogóle ale zdjęcie wyszlo baaaardzo zamazane bo niby miałam pełny pęcherz mimo, że nie chciało mi się siusiu ani przed ani jeszcze godzinę po wyjściu od lekarza
za to dostałam 4 reklamówki z próbkami i gazetkami.
Czy możecie mi w skrócie napisać jakie nowości u Nas??? doczytałam tylko, że Lovka ma foslkę więc gratuluje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!