reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
mineralna niewiem jeszcze kiedy pójdę do lekarza bo od poniedzialku jestem na urlopie nad jeziorem a w ten piatek robie druga bete a dzisiaj mnie mocniej boli podbrzusze ma prawo ??

Witam ponownie :-) Ja już po grillu u babci ale humor znowu nie za ciekawy.. ehhh..
Lovka co do obowiązków to twój chociaż zarabia na was a Ł właśnie na odwrót na razie siedzi całymi dniami w domu i gra z kolegami w gry no nie całe bo czasem pojedzie do szkoły..

A teraz mnie coś głowa boli i tak lekko mi się kręci i tak jak by na wymioty zbierało..

paluszku ja mysle ze jestem w 3 tygodniu i 3 dniu tak mi niektore kalkulatorki pokazaly ;-) wiec 3 tygodnie sie dzidzie roznia ;-) kiedy bylas na pierwszej wizycie u ginka ??

reklama
Paluszek jeszcze nie pracuję ale szukam pracy i już jedną mam tylko muszę jeszcze zadzwonić do faceta żeby się na rozmowę umówić. Ale ciągle szukam czegoś bardziej co mi odpowiada tylko, że najlepiej jak bym pojechała o warszawy tam jest o wiele więcej ofert które mnie interesują.
O któraś tu wspomniała że zajmuję się Hotelem to mogę podesłać CV he he :-D A termin @ najbliższy to 3.07 lub 07.07 zależy ilu dniowy teraz cykl będzie.

Do góry