reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
powiem wam dzisiejsze odczucia zapachy wyczuwalne na kilometr , sennosc , znudzenie , bol podbrzusza ...
a tak to wszystko normalnie ;-) a ja ciekawa co na to iwasek ktory dal mi troche fluidkow ;-)i sie udalo ;-)

szczęściaro Ty cieszę się razem z Tobą :-) ja w poniedziałek zapisuje do gina i ide na kontrole niech mi cos przepisze bo już nerwów nie mam do tej mojej @ :wściekła/y: nawet nie wiem kiedy i czy wogóle mam dni płodne czy nie ... eh... totalna załamka :-(

Ja się nie potrafię gniewać na mojego męża, kochaliśmy się dziś w takiej dziwnej pozycji, przytuleni do siebie, mamroczył tam coś o córeczce i syneczku :D Że wczoraj to z radości pił, ale już więcej nie będzie. Dla dzidziusia... Dla nas...
Klari no mój mąż dość dobrze zarabia, ja zresztą też nie narzekam na obroty w kiosku, tak prawdę mówiąc, nie musiałabym go prowadzić, bo jego pensja wystarczy nam na najważniejsze potrzeby i jeszcze zostanie na waciki, natomiast do kiosku chodzi sobie teściowa (dla rozrywki). Ostatnio kupiliśmy samochód, właściwie Piotr kupił i ja mojego małego opla chyba sprzedam :D Rodzice mi go kupili zaraz po zdaniu prawka ;DD Na brak pieniędzy nie narzekamy, póki co, ale nie wiadomo co się stanie za kilka miesięcy, albo lat... ;)) A mieszkamy z teściami, bo tak nam wygodnie ;) Wiem, że jak się urodzi maleństwo to mi pomoże :D Liczę na to :D

lovka a ciebie taz boli podbrzusze?? ja z sexem poczekam do wizyty u ginka pojde 4.07chyba ze bedzie mial urlop ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry