reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
to dobrze bo siem zastanawialam bo jestem tydzien do tylu z toba :-) masz starsza ciaze o rowny tydzien chyba :-) znalazlam fajna strone facet opisuje ciaze zony :-)Pierwszy

pyscek niemartw sie w poniedzialek ci ginek powie co sie dzieje bedzie dobrze trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& i przesylam fluidki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ostatnia edycja:
No ja też spadam spać, mojego cały weekend nie będzie. Musi jechać w delegację :( Bardzo będę za nim tęsknić i musimy się nacieszyć tatą :D Dobranoc :*

kasia trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
i oczywiscie ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~BEDZIE DOBRZE !!! Beda II kreski !!!

maz gdy tescie wrocili pozolilam mu powiedziec ;-) i sklada tacie zyczenia i mowi ze na prezent bedzie musial poczekac a tesciu mowi rok ?? a michal nie 9 miesiecy i sie pytaja na prawde i tesciowa mowi ktory tydzien itd a ja mowie ze 3 i ze test krwi pokazal ze jestem bo ciazowy taki slaby byl ;-) io to zaczeli calowac i sciskac nas ;-) a przedchwilka powiedzieli dobranoc rodzice ;-) ale to brzmi ;-)

widze ze wszystkie spia wiec dobranoc ;-)kochane milej nocy ;-)

Ostatnia edycja:
Ja mam dziś wolne.. ale mój do pracy szedl.. wyobraźcie sobie minę człowieka który musi iść do pracy a nie chce :-D

a ja taka spiąca jestem :-(

witam ;-)
a ja spac nie moglam tempka zwrosla a test ciazowy bobo bo acona 2 nie mialam kupie dzisiaj i jutro zrobie acona to taka slaba ta kreska na tym bobo ze az sie wystraszylam co on taki tandetny choc niby 10mlu/ml ale acony jakos lepiej dzialaja ale blada kreska pokazala sie odrazu gdy po tym strmienniu namaczal sie ;-) wiec jestem w sumie dobrej mysli ale potwierdzam testy krwi sa najlepsze ;-) choc mam siniaka ;-) bylam na drugiej becie wynik po 15 ;-)

Wynik pierwszej 20,1 mlu/ml mieszcze sie w 2 rubrykach
3 tydzien jest 5,8mlu do 71,2
4 tydzien jest od 9,5 mlu do 750

trzymajcie kciuki za wynik dzisiejszy strasznie sie boje przez ten ranny test bobo...

Ostatnia edycja:
reklama
WYCHODZE JA WYCHODZE!!!! Jakbym miała skrzydła już bym do domu poleciała!!!!
Ordynator mówi, jak wszystko dobrze to do domu (z resztą dziś masowy wypis bo cała patologia i położniczy zapełniony) i że po prostu się przyzwyczaić trzeba no ja tylko się z nim zgodziłam. Wyboru nie mam. Najwyżej będę jakoś wyłączona z życia na jakiś czas. Potem może mi się poprawi.
Mały mnie chyba z radości skopał a ja momentalnie dobrze się poczułam :-)

Do góry